Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Csináltatok már ilyet? (23l)
A párom azt kérte, nyaljam a fenekét is, majd a hasára feküdt.
Cuki fenwke van szőrtelen, imádom markolászni, símogatni, de ez nekem kissé fura.
Nektek mi a véleményetek?
23l
Bár a többség nem igazán műveli az anális kényeztetés eme formáját, de vannak mind nőben, mind férfiben akik igen.
Ezzel együtt, ha nem szeretnéd, akkor ne csináld. A szex nem kényszerről szól, hanem olyan dolgok megéléséről ami MINDKÉT felet izgatja és kellemesnek tart.
Kölcsönösen szoktuk egymásnak 😉
28N
Én mondjuk minden lánynak akivel voltam, bele belenyaltam a popsijába.
Mondjuk 69-eztés közben a legegyszerűbb, a nyelvemet kicserélem az ujjamra, a combját átölelve a pocija felől simogatom a csiklóját és közben felkalandozok a popsijához a nyelvemmel. De nem szabad a nyelvet bele-beletolni akarni, főleg ha még kezdő a kicsilány ezügyben :-) Csak olyan halálfinoman hozzá-hozzáérni. Megőrül tőle úgyis, csak azt veszi észre, hogy húúú de isteni finom :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!