Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Csináltatok már ilyet? (23l)
Figyelt kérdés
A párom azt kérte, nyaljam a fenekét is, majd a hasára feküdt.
Cuki fenwke van szőrtelen, imádom markolászni, símogatni, de ez nekem kissé fura.
Nektek mi a véleményetek?
23l
2020. febr. 1. 19:34
1/17 anonim válasza:
csináltam ilyet, de csak akkor ha szőrtelen a popója
3/17 A kérdező kommentje:
Oké, hát ilyen válasz is kell kettes. Maradj is ebben a tudatban. Nekem 8.
De mivel a kérdésre nem válaszoltál, a válaszod haszontalan.
2020. febr. 1. 19:37
4/17 anonim válasza:
Szőrös ne legyen, nutellás lehet.
5/17 anonim válasza:
Nekem nem menne. Nem szeretném ott nyalni.
23L
6/17 anonim válasza:
Én nyaltam volt barátnőmnek, de tőle nem vártam volna el.
7/17 anonim válasza:
Nem csináltam még ilyet, de ha szerelmes lennék a pasiba és ezt kérné, egy próbát megérne.
Csak utána alkotnék véleményt hogy ez nekem belefér a továbbiakban, vagy soha többé.
8/17 anonim válasza:
Én nem tenném meg. Én se várom el, tőlem se várják el.
9/17 A kérdező kommentje:
Engem se nagyon vonz a dolog. Igaz nem is próbáltuk. Ő mindig nyalja az enyémet, bár sosem kértem annyira nem is izgat. De úgy vagyok vele, ha ő akarja csinálja.
2020. febr. 1. 19:55
10/17 anonim válasza:
Erre igazán mondhatsz nemet.
Sokkal gusztustalanabb mint lenyelni.
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!