Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti csináltatok már ilyet? L 20
2F 1L felállásban voltam már pasiként, nincs ezzel semmi baj!
26F
Őszintén nem értem a problémát.
Ha a hármasban benen vagy, akkor az eléggé szabad szexualitásra vall.
Véleményem szerint nem kellene azon rágódni hogy hoygan élveznek a srácok, csak hagyni magad úszni az árral, és élvezni az egészet. Nem meg azon frusztrálni magad hogy hova élveznek
Nem csak a gyerektől kell ilyen esetben félni, hanem attól is, hogy össze szedsz valamit.
A befejezésről meg csak annyit, hogy mindketten a szádba mennek el. Vagy ha nem szereted, akkor mondd nekik, hogy egy zsepibe verjék. Ennyi.
A kerdés az uraim,hogy szerintúnk belemenjen e ugy,hogy a masik sracon sincs gumi,nem tudom mi a szrt nem tudtok ezen megerteni...
Szeritnem nem kellen,mert oke hogy szedsz tablettát,de attól még elkaphasz simám valamilyen nemkbetegséget,senkinek sem kene engedned hogy gumi nélkül dugjon....
Teljesen hétköznapi sztori, rávettek hogy smárolj, aztán mehet a hármas.
Ha a nemi betegségtől nem félsz akkor mi a gond azzal hogy gumi nélkül több verzió is van a befejezésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!