Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti csináltatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti csináltatok már ilyet? L 20

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel csak szex van. a fősuliról ismerem, csopitársam. Heti 1-2 alkalommal összefutunk. Most voltam vele szilveszterezni és a haverjával fogadásból smároltam meg hagytam hogy megfogja a fenekemet. Most azzal jön hogy mi lenne ha hármasban csinálnánk, viszont szeretnék mindketten gumi nélkül. Ezzel alapból nincs gond mert szedek tabit és tőle amúgy sem kérem már hogy használjon.
2020. jan. 7. 11:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Ez egy sima 2F 1L felállás. Gyakori az ilyen, a lányok többsége élvezi hogy ki van szolgáltatva.:)
2020. jan. 7. 11:15
 2/14 anonim ***** válasza:
87%

2F 1L felállásban voltam már pasiként, nincs ezzel semmi baj!

26F

2020. jan. 7. 11:19
 3/14 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy ez egy sima hármas. De mint ahogy írtam is, gumi nélkül szeretnék a fiúk. az sok verziót felvet befejezést illetően..
2020. jan. 7. 11:20
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Mi a kérdés egyáltalán?
2020. jan. 7. 11:43
 5/14 anonim ***** válasza:
93%
Már az elsőnek se hagytam volna a helyedben koton nélkül, csak szűrés után. És nem vagy normális, ha bevállalod így. Oké, terhes nem leszel, de azért engem egy chlamydia, HPV vagy herpesz sem boldogitana túlzottan. Hihetetlen, hogy ennyire felelőtlen emberek vannak...
2020. jan. 7. 11:43
 6/14 anonim ***** válasza:
62%

Őszintén nem értem a problémát.

Ha a hármasban benen vagy, akkor az eléggé szabad szexualitásra vall.

Véleményem szerint nem kellene azon rágódni hogy hoygan élveznek a srácok, csak hagyni magad úszni az árral, és élvezni az egészet. Nem meg azon frusztrálni magad hogy hova élveznek

2020. jan. 7. 11:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a gyerektől kell ilyen esetben félni, hanem attól is, hogy össze szedsz valamit.

A befejezésről meg csak annyit, hogy mindketten a szádba mennek el. Vagy ha nem szereted, akkor mondd nekik, hogy egy zsepibe verjék. Ennyi.

2020. jan. 7. 11:58
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

A kerdés az uraim,hogy szerintúnk belemenjen e ugy,hogy a masik sracon sincs gumi,nem tudom mi a szrt nem tudtok ezen megerteni...

Szeritnem nem kellen,mert oke hogy szedsz tablettát,de attól még elkaphasz simám valamilyen nemkbetegséget,senkinek sem kene engedned hogy gumi nélkül dugjon....

2020. jan. 7. 11:59
 9/14 kisördög1 ***** válasza:
90%

Teljesen hétköznapi sztori, rávettek hogy smárolj, aztán mehet a hármas.

Ha a nemi betegségtől nem félsz akkor mi a gond azzal hogy gumi nélkül több verzió is van a befejezésre?

2020. jan. 7. 12:05
 10/14 anonim ***** válasza:
Durva, hogy a befejezés foglalkoztat és még véletlenül sem az hogy mit kaphatsz el két óvszer nélkül össze-vissza dugó embertől..
2020. jan. 7. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!