Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti csináltatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti csináltatok már ilyet? L 20

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel csak szex van. a fősuliról ismerem, csopitársam. Heti 1-2 alkalommal összefutunk. Most voltam vele szilveszterezni és a haverjával fogadásból smároltam meg hagytam hogy megfogja a fenekemet. Most azzal jön hogy mi lenne ha hármasban csinálnánk, viszont szeretnék mindketten gumi nélkül. Ezzel alapból nincs gond mert szedek tabit és tőle amúgy sem kérem már hogy használjon.
2020. jan. 7. 11:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
25%
Nem vagyok prűd, de azt gondolom lehetne benned némi tartás. Nem azzal van probléma, hogy vannak egyéjszakás kalandjaid. Amondó vagyok, még valaki nincs kapcsolatban tegye meg amit szeretne. Ugyanakkor az már szerintem kicsit kurvincás, hogy minden férfi megfoghatja a feneked, illetve válogatás nélkül fekszel le velük.
2020. jan. 7. 14:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem semmiképp ne hagyd neki/nekik gumi nélkül. Csak ha felmutat valamilyen papírt, hogy nincs semmilyen betegsége. Nehogymár ez megérjen neked annyit. És ha rákérdezel tőle csakúgy, hogy van-e neki, úgyis azt fogja mondani, hogy nincs mert szerintem pont leszarja hogy elkapsz-e tőle valamit vagy nem. Ne legyél idióta, ez nem ér meg ennyit
2020. jan. 7. 17:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Mit csináltatok?
2020. máj. 10. 19:04
 14/14 kisördög1 ***** válasza:
Na melyik verzó valósult meg a befejezésre?
2020. máj. 11. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!