Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hármasozás után milyen érzelmek lehetnek?
Figyelt kérdés
Az exemmel tervezzük kipróbálni a hármast viszont azt is remelem meg visszatérnek az érzéseink és esetleg összejöhetünk újra. Abban nem vagyok biztos hogy egy ilyen dolog utan nem lesz e az hogy mar csak szexuálisan tudunk egymásra tekinteni es esély se lenne a szerelem visszajövetelére2020. febr. 1. 13:00
1/5 anonim válasza:
Nem hinném, hogy neki ilyenek járnak a fejében, ha mondjuk a haverjával akar téged baszatni...
2/5 anonim válasza:
Beteg dolog hármasozni. Azt jelenti, hogy valaki valakinek nem elég jó.
3/5 anonim válasza:
Imádom a 3ast de nem exel az ex nem véletlenül lett ex marad a kukába...
Fürdés után se veszed vissza a szennyest
Na így vagyok én az exekkel is...
26N
4/5 anonim válasza:
Ettől nem fog visszajönni semmi.
Az exes dolgokat meg el kell felejteni, csak hátráltatja az ember életét. Nézz előre!
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!