Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem történik semmi?
A párommal 4 hónapja vagyunk együtt, ő pár évvel idősebb nálam (22, 29).
Az elején még úgy érezhető volt, hogy mennyire nagyon kívánjuk egymást, de valahogy sose sült ki semmi a dologból. Elterelte a témát és csakhamar túlléptünk rajta.
Jöttek az együttalvások, közös fürdések, de semmi. Még ezek sem keltették fel a figyelmét.
Végül beszélgetésre szántam el magam, hiszen számomra ez egy fontos dolog. Nem neki estem, hogy miért nem történik semmi, hanem arról érdeklődtem, hogy mit hogyan szeret, és amikor ezt megtudtam, megpróbáltam abból az irányból közelíteni felé, de semmi.
Már kezdenek negatív, paranoiás gondolataim keletkezni, hogy vajon miért nem kíván engem.
Esetleg van valami ötletetek, amivel felkelthetem az érdeklődését? Vagy mi lehet ennek az egésznek az oka? Velem lenne a baj? Türelmetlen vagyok?
95%, hogy még szűz vagy nagyon kevés tapasztalata van és fél tőle. Itassad le kis vörösborral, rakjál be nyugtató zenét, gyújts meg egy gyertyát és kezdeményezzél te.
5%, hogy valamilyen nemi betegsége van vagy impotens
5%, hogy mással csinálja vagy meleg
Előresiettél??? Huszonévesen - nem vagytok már gyerekek - miután már jól ismeritek egymást, 4 hónapja együtt vagytok és már volt közös fürcsi, meg együttalvás meg minden??? Hát ez kérem nem előreszaladás!
Te jól csináltál mindent, sőt csodálom a birka türelmedet, azon kívül, hogy együtt alszotok, mert fürdötök, sőt még megbeszélni is próbáltad vele, túl sok mindent nem nagyon tudsz többet tenni.
A pasi vagy totál aszexuális, vagy impotens, vagy meleg, vagy majd' a nászéjszakán. Ezt nem tudjuk. Azt viszont igen, hogy nem őszinte veled! Ha az lenne akkor megmondaná miért nem.
Na szóval akkor most ott állsz, hogy még próbálkozol újabb 4 hónapot, vagy 4 vagy 40 évet... bár szerintem az eredmény ugyanaz lesz. Vagy veszel egy nagy levegőt és úgy döntesz, hogy szép, jó, kedves meg minden, de azért szeretnéd hogy szex is legyen az életedben és szépen lezárod ezt a "kapcsolatot" (mert ez biz' így nem az).
4 hónapja együtt vagy egy olyan pasival, aki nem csinál meg napi 1x minimum? Jól értem? Te sem vagy normális kérdező, az ilyen pasi kuka!
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!