Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akkora gond ez ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora gond ez ha nem történik semmi?

Figyelt kérdés

Van egy legjobb barátom, vele elég közeli a viszonyunk. Régen szerelmes volt belém azt tudom, de már csak barátok vagyunk. Olykor át szoktam menni hozzá, iszogatunk beszélgetünk, filmezünk olyankor van, hogy kicsit tovább megyünk mondjuk tapi vagy kiverem neki, leszopizom ő meg megujjaz vagy kinyal. De ennyi, szexet nem engedek mert nem akarok szex kapcsolatot vele, még az elején lefeküdtünk 3x de nem volt olyan jó az ágyban igazából, meg utána rosszul éreztem magam. Furán hangzik de ha mondjuk nyalja a puncim akkor nincs rossz érzésem ez bensőségesebb “barátibb”, meg azt nagyon jól csinálja, és ez így mindkettőnknek jó. Meg van egy exem igazából vele szoktam lefeküdni ha úgy van.

Na és a lényeg, hogy randiztam egy sráccal, mostmàr félig meddig együtt vagyunk. De amikor mondtam neki nagyon nem rajongott a dologért, hogy filmezek meg együtt alszok néha délutánonként egy sráccal mégha “csak barát” is. Persze amióta randizunk nem csináljuk azt amit írtam, tényleg csak beszélgetünk meg néha filmezünk nálunk ez tradíció. Ő is megérti, hogy nem lehet már semmi.

Persze a barátom nem tudja, hogy néha nem csak filmeztünk hanem más is becsúszott de nem is tervezem elmondani mert eltiltana szerintem vagy szakítana.

Miért akkora gond az ilyen jellegű program ha nem történik semmi? Igazából nagyon szimpiatikus a srác és lemondanék a legjobb barátommal való tradíciókról legrosszabb esetben bár nem szeretném elhanyagolni őt sem, tényleg jó barátom. Max valami helyen beszélgetünk és nem nála ennyi...

2018. jan. 16. 12:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert többet érez irántad. És féltékeny ennyi.
2018. jan. 16. 12:40
 2/14 A kérdező kommentje:
Ribizős kommenteket sem kérek köszönöm :) Nem tartom magam annak szóval felesleges a strapa.
2018. jan. 16. 12:40
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

"tapi vagy kiverem neki, leszopizom ő meg megujjaz vagy kinyal. De ennyi, szexet nem engedek mert nem akarok szex kapcsolatot vele"

Oké, eddig olvastam.

2018. jan. 16. 12:46
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Fordított helyzetben te hogy éreznéd magad? Meg tudnál bízni 100%-ig a barátodban, ha tudnád, hogy van egy lány barátja, akihez filmezés címszó alatt átmegy és időnként ott is alszik? Na és a másik lányban? Azt meg mindenki tudja, hogy férfi-nő barátság olyan, mint Colombo felesége. Létezik, de még senki sem látta, azaz valaki részéről mindig van több érzelem, vagy szexuális vágy. Kivéve ha valamelyikőjük meleg.
2018. jan. 16. 12:51
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom nem lehetsz valami megbízható csaj így a leírtak alapján, még jó hogy féltékeny a srác z ilyen programokra. Az egyiknek vered a másik kinyal meg dugó pajti az ex. Szerintem neked nem való állandó kapcsolat még, majd ha meg érsz rá. (nem vered ki nekem is? :D)
2018. jan. 16. 12:54
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kell egy ilyen barátnő, de csak barátnak, És semmi szex. Csak leszpona esetleg én kinyalmám.

"Kiverjük egymásnak? Oké, de semmi buzulás!" Torrente

2018. jan. 16. 13:01
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
Tapizás, szopás, nyalás, de a szexet nem engeded...hahaha! A fentiek mik, ha nem szexuális tevékenységek? Ha tetszik, ha nem erkölcstelen vagy, nem bíznék meg benned soha... sajnálom az új kapcsolatodat. Ennyi.
2018. jan. 16. 13:30
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
Csak szolok hogy azert mert nem tette be az mèg szex volt..
2018. jan. 16. 14:00
 9/14 anonim ***** válasza:
26%
kamu
2018. jan. 16. 14:08
 10/14 anonim ***** válasza:
48%
Lrdas nagy kamu
2018. jan. 16. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!