Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora gond ez ha nem történik semmi?
Van egy legjobb barátom, vele elég közeli a viszonyunk. Régen szerelmes volt belém azt tudom, de már csak barátok vagyunk. Olykor át szoktam menni hozzá, iszogatunk beszélgetünk, filmezünk olyankor van, hogy kicsit tovább megyünk mondjuk tapi vagy kiverem neki, leszopizom ő meg megujjaz vagy kinyal. De ennyi, szexet nem engedek mert nem akarok szex kapcsolatot vele, még az elején lefeküdtünk 3x de nem volt olyan jó az ágyban igazából, meg utána rosszul éreztem magam. Furán hangzik de ha mondjuk nyalja a puncim akkor nincs rossz érzésem ez bensőségesebb “barátibb”, meg azt nagyon jól csinálja, és ez így mindkettőnknek jó. Meg van egy exem igazából vele szoktam lefeküdni ha úgy van.
Na és a lényeg, hogy randiztam egy sráccal, mostmàr félig meddig együtt vagyunk. De amikor mondtam neki nagyon nem rajongott a dologért, hogy filmezek meg együtt alszok néha délutánonként egy sráccal mégha “csak barát” is. Persze amióta randizunk nem csináljuk azt amit írtam, tényleg csak beszélgetünk meg néha filmezünk nálunk ez tradíció. Ő is megérti, hogy nem lehet már semmi.
Persze a barátom nem tudja, hogy néha nem csak filmeztünk hanem más is becsúszott de nem is tervezem elmondani mert eltiltana szerintem vagy szakítana.
Miért akkora gond az ilyen jellegű program ha nem történik semmi? Igazából nagyon szimpiatikus a srác és lemondanék a legjobb barátommal való tradíciókról legrosszabb esetben bár nem szeretném elhanyagolni őt sem, tényleg jó barátom. Max valami helyen beszélgetünk és nem nála ennyi...
"tapi vagy kiverem neki, leszopizom ő meg megujjaz vagy kinyal. De ennyi, szexet nem engedek mert nem akarok szex kapcsolatot vele"
Oké, eddig olvastam.
Nekem is kell egy ilyen barátnő, de csak barátnak, És semmi szex. Csak leszpona esetleg én kinyalmám.
"Kiverjük egymásnak? Oké, de semmi buzulás!" Torrente
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!