Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányok oldalon mennyiért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányok oldalon mennyiért szokott lenni egy alkalom átlagosan?

Figyelt kérdés

Én párszor volt még csak és egy olyan 20-ért volt (erotikus dominálnál) akkoriban, de valami olyat halottam hogy 10-15 szokott lenni és jól legomboltak. :D Meg halottam dominától hogy 25-ért vallaná, és nincs szex... Szerintem ez nettó lehúzás még a 20-as is kicsit sok így.

De lehet tévedek. Mi a tapasztalat? Átlag mennyit szoktak elkérni egy menetre? :D

2020. jan. 31. 22:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10 Az ilyen magabiztos, életrevaló embereket értékelni kell, hogy veszik a fáradságot és hozzászólnak valamihez, mindenki ezt teszi az értelmi szintjének megfelelően. Ő is pont ezt tette, ezért olyan vicces, felesleges reagálni rá, mint ahogy a Sas kabaréra sem reagálsz. :D
2020. febr. 1. 10:18
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

10 ezer és 25 között voltam eddig.

Ha rám hallgatsz, amikor mész lehetőleg úgy, hogy vagy valakivel, vagy taxival viteted magad, ami átlagban +3000, de vissza már lehet sétálnod kell, ugyanis nem követed el azt a hibát, hogy viszel magaddal telefont meg okiratokat és csakis a megegyezett összeg van nálad. Amelyik prosti azt kéri, hogy hívjam fel mikor oda értem annak alapból azt mondom, hogy köszi akkor hagyjuk.

2020. febr. 1. 10:35
 13/13 A kérdező kommentje:
#12 Hű neked viszont nagyon köszönöm. Ezek hasznos biztonsági tanácsok! Bár ha Bp. belvárosi negyedeiben van a lakás, ahol sok ember található ott talán nem lesz baj. De lehet beszerzek majd egy köteg buszjegyet taxi helyett.
2020. febr. 1. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!