Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok oldalon mennyiért szokott lenni egy alkalom átlagosan?
Én párszor volt még csak és egy olyan 20-ért volt (erotikus dominálnál) akkoriban, de valami olyat halottam hogy 10-15 szokott lenni és jól legomboltak. :D Meg halottam dominától hogy 25-ért vallaná, és nincs szex... Szerintem ez nettó lehúzás még a 20-as is kicsit sok így.
De lehet tévedek. Mi a tapasztalat? Átlag mennyit szoktak elkérni egy menetre? :D
10 ezer és 25 között voltam eddig.
Ha rám hallgatsz, amikor mész lehetőleg úgy, hogy vagy valakivel, vagy taxival viteted magad, ami átlagban +3000, de vissza már lehet sétálnod kell, ugyanis nem követed el azt a hibát, hogy viszel magaddal telefont meg okiratokat és csakis a megegyezett összeg van nálad. Amelyik prosti azt kéri, hogy hívjam fel mikor oda értem annak alapból azt mondom, hogy köszi akkor hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!