Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal kapcsolatban hogyan védekeztek?
Figyelt kérdés
Van aki csak szimplán megszakítással?
Kort,nemet írj.
2020. jan. 31. 18:31
74/85 anonim válasza:
3 ilyen nő volt az életemben eddig, ebből 2-vel gumit használtunk dugásnál, de szopni gumi nélkül leszoptak.
A harmadik csajszival sosem használtunk óvszert, tablettát szedett. Vele bizalmasabb volt a viszonyunk és megbíztunk egymásban .
75/85 anonim válasza:
Én még olyanról nem hallottam, hogy gumit hord a férfi és úgy szopják le..
Zuhanyozni is zokniban szoktak bizonyára.
76/85 anonim válasza:
Ha első néhány alkalom, akkor gumi. Aztán ha szed tabit, akkor szuper, ha nem akkor a szájában, arcán végzem. A gumi nekem necces a vastagság miatt. F 36
78/85 anonim válasza:
Mi valamennyire ismertük egymást aztán mikor mindketten szinglik voltunk közelebb kerültünk egymáshoz vonzalom megvolt. Megbíztunk teljesen egymásban, és ő szedett tabit. Így mi mindig gumi nélkül voltunk együtt. Kicsit több mint 1 végig tartott.
80/85 anonim válasza:
Soha nem volt gumi, megszakítás, kézbe, mellei között, vagy popsijába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!