Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal kapcsolatban hogyan védekeztek?
Figyelt kérdés
Van aki csak szimplán megszakítással?
Kort,nemet írj.
2020. jan. 31. 18:31
42/85 anonim válasza:
Sehogy. Megszakítás. De ez nem helyes.
43/85 anonim válasza:
Sehogy. Orállal megyek el olyankor.
A végén az arcára élvezek, ő pedig lenyalogatja.
44/85 anonim válasza:
Sehogy nem védekezek, a csajom nálamlakik és hűséges, ha nem azt úgyis kiszagolom!
Plusz terméketlen, vagy én vagyok az mert már lassan 3 éve semmi!
Azért barátság extrákkal mert minimális a közös érdeklődésünk, teljesen más a felfogásunk is.
45/85 anonim válasza:
kulcsra zárom az ajtót. 2-szer fordítom rá a kulcsot, ha még biztosabb védelemre vágyok.
47/85 anonim válasza:
46 Nem leszbiket kérdeztek! Ez itt a hetero kategória...
49/85 anonim válasza:
Egész életemben ha kellett megszakítással. Soha nem volt-lett gond belőle. Ez elsősorban intelligencia kérdése sztem. Nem aza fontos hogy jól beleélvezzek egy lányba, ha nem szed tabit.
Bár amikor én fiatal voltam, szinte mindenki tabit szedett.
50/85 anonim válasza:
Akár egy óráig is el lehet kényztetni játszani egymással, na az az élvezet, nem az 5-perces elélvezés :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!