Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátság extrákkal kapcsolatba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal kapcsolatban hogyan védekeztek?

Figyelt kérdés

Van aki csak szimplán megszakítással?

Kort,nemet írj.

2020. jan. 31. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
87%
Mi pesszáriumot használtuk spermiciddel. De csak amiatt, mert előtte mindketten elmentünk vizsgálatra és mással nem szűrtük közben össze a levet 24/N
2023. jan. 20. 15:09
 62/85 anonim ***** válasza:
36%
61 es. Illetve neked nyilván azt mondja nincs mással. :-D De te se gondolod komolyan, hogy nem jártok, és mégis csak veled szexel....nagyon naív vagy. :-D
2023. jan. 22. 13:14
 63/85 anonim ***** válasza:
72%

Alkalminal gumi!

Komoly kapcsolatnak semmivel!

Igen tudom előváladék stb..

15 éve szeretkezek volt egy pár komoly kapcsolatom és soha nem lett belőle gond!

Vigyázni kell ennyi!

2023. febr. 2. 12:58
 64/85 anonim ***** válasza:
80%

63

Nekem komoly kapcsolatban volt az akkori csajommal abortuszunk, elő váladéktól.

Sosem élveztem bele.

2023. febr. 2. 13:13
 65/85 anonim ***** válasza:
29%
Hááát én egész életemben "vigyáztam", soha nem volt gond. A tartósabb kapcsban tabit szedtek a lányok.
2023. febr. 2. 14:49
 66/85 anonim ***** válasza:
81%
Pharmatexel, mert csak egymással járunk össze, és mert mind a ketten szeretjük gumi nélkül
2023. febr. 6. 12:17
 67/85 anonim ***** válasza:
66%

66

A pharmatex nem biztonságos.

Van olyan fogalom hogy pharmatex baba...

2023. febr. 6. 12:45
 68/85 anonim ***** válasza:
2023. febr. 6. 15:23
 69/85 anonim ***** válasza:
25%
Tökmindegy ki mit ír, mindíg van ellenvélemény úgyis.
2023. febr. 6. 15:24
 70/85 anonim ***** válasza:
62%

67. A pharmatex biztonságos megfelelően használva, betartva minden előírást. 10 évig védekeztem vele és soha semmi gond nem volt. Terhes csak akkor lettem mikor nem hasznàltam, és olyan csak egyetlen alkalom volt azokban az években. Tehát aki teherbe esik " mellette" az nem tartotta be az előírásokat. Most már csak megszakítással csináljuk.

Az emberek nem szeretnek felelősséget vállalni a hibáikért, könnyebb a gyógyszerre fogni mint beismerni hogy az ember türelmetlen, nem várja meg hogy elolvadjon, balfsz aki utólag dugja fel a gyógyszert, de olyat is ismerek aki szájon át vette be. Az ilyen panaszoknak a 99%a kamu, csak nem merik felvállalni hogy nem hasznàlták rendesen.

2023. márc. 7. 23:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!