Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mentetek, vagy mennétek úgy randira, hogy anal tágító van a feneketekben?
Figyelt kérdés
Volt már rá példa, ha igen tudta a pasi, vagy meglepetés volt?
Kort is írjatok légyszíves!
F22
2020. jan. 31. 16:20
11/18 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok,nem tudom miért pontoztatok le. Annyit hozzátennék,hogy nyilván nem 1. randiról volt szó és nem minden alkalommal pluggal a fenekemben megyek randira. Szerintem olyan randira,amikor tudod,hogy utána felmentek valamelyikőtökhöz nagyon izgalmas tud lenni + nagyban megkönnyíti a popsiszexet.
12/18 anonim válasza:
Azért pontoznak le mert kamuzol anal tágítóval a valagadban leülni nem tudnál rendesen a randin és akkor még jóindulatúan nem gondolunk arra hogy járni tudtál benne rendesen...
13/18 anonim válasza:
Egy anonim oldalon nem tudom, hogy miérr lenne célszerű kamuzni. Megfelelő mennyiségű síkosítóval kell felhelyezni,akkor le tudsz benne ülni és persze menni is tudsz. Azt mondom,ha nemvhiszel nekem és izgat a téma, akkor próbáld ki!
14/18 anonim válasza:
Pont azért kamuzol, mert anonim oldalon vagy, így senki nem jön rá itt sajna, hogy pasi vagy.... na jó, néhányan szerencsére igen.
15/18 anonim válasza:
Készülés a fingótöcsökre, vagy minek az?
16/18 anonim válasza:
Igen. És ezt randi közben meg is súgnám a pasinak.
18/18 anonim válasza:
Az enyémbe volt már és meg is kérdezte a csajom mert nem találta a dildóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!