Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, volt már a feneketekben vibrátor?
Anonim oldalt, őszintén lehet válaszólni.
Kíváncsiság, prosztatamasszázs stb!
Nem a melegekre gondolok!
Ha volt milyen volt és mennyi idősen?
Engem először 17 évesen foglalkoztatott a dolog. Akkor még csak ujjaztam magam. Később jöttem rá, hogy sokkal jobb, ha előtte beöntéssel megtisztítom magam, így hát vettem egy zuhanycsőre szerelhető beöntőfejet:
Aztán 21 évesen jutottam el oda, hogy vettem magamnak hozzá vibrátort is, mégpedig ezt:
Mellette más játékokat is kipróbáltam:
Ezek közül az első és a legutolsó jött be nagyon - az ugyanis nagyon kellemesen kitölt. A gyöngysor viszont csalódás volt, azt hittem, jobb lesz. Bár lehet, hogy a szilikonos helyett madzagosat kellett volna kipróbálni.
Először csak kíváncsiság miatt próbáltam ki, de aztán annyira megtetszett a dolog, hogy többször is izgattam magam análisan maszti során. Rájöttem arra is, hogyan tudok egy alkalommal többször is elélvezni. De sajnos csak a fenekemmel még nem sikerült elélveznem, mert egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne nyúljak a farkamhoz.
23/F
# 3
Ezek szerint akinek volt már a pénisze női ánuszban, az kizárt, hogy heteró, ugye?
Ugy bizony 5-os!
Aki seggre izgul az nem 100%-ig hetero!
Igen volt 17 es 22 evesen is
Elsore fajt majd elelveztem ugy h a farkamhoz nem ertem a masodik is fajt es ott is elelvezzem
# 8
Ez akkor igaz, ha az is igaz, hogy heteroszexuális férfi nem dugdossa a péniszét nők végbelébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!