Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Ti a feminimebb vagy a maszkulinabb pasikat preferáljátok?
Figyelt kérdés
2020. jan. 31. 09:23
2/8 anonim válasza:
Nekem a feminibb pasik inkább töketlenek tűnnek nem bántásból mondom de semi férfias nincs bennük. Uthogy a maszkulinabb.
21l
3/8 anonim válasza:
Nekem meg tudom, furcsa izlésem van a kifejezetten feminin fiúk tetszenek igazán. De hát nem vagyunk egyformák.
4/8 anonim válasza:
Maszkulinabb, egy férfi legyen Férfi és ne egy kisgyerek.
8/8 anonim válasza:
Csak Feminin. Ezért általában bele is futok a melegekbe vagy a 16 évesekbe. Egyikkel sincs bajom, csak nem vagyunk egymás célcsoportjai. XD Ha világos a szemed (kék, zöld) és nem vagy pszichopata, valamint társai xD írhatsz, írhat bárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!