Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Az anál szexet mennyire preferáljátok vagy ellenkezőleg mennyire zárjátok ki? És azok, akik szeretik mindig akarják-e vagy csak néha? Azért érdekel, mert a mostani barátnőm szeretné!
Én nem zárkózom el az análszextől, de csak olyan pasival csinálnám aki érti is a dolgát. Tehát van vmi fogalma h az análhoz h kell belevágni (izgatás, tágítás, sikosító)
Azért a jóbol is megárt a sok, így tuti h nem akarnám mindig, de néha belefér.
Nincs ezen mit meglepődni. Amit élvez az ember, azt csinálja.
Mostani barátnőm csak nyalástól tudott elmenni eddig, mint a legtöbb nő, dugástól nem. Mióta kipróbálta velem az anált, kiderült hogy úgy is mindig van orgazmusa. Nyilván akarja hogy csináljuk azt is, azóta minden alkalommal.
#4 nem az utána van amikor a levegő ami bejutott szex közben kikerül.
A kérdésre válaszolva: én nem mondom hogy preferálom, de szeretem. Viszont nem lehet olyan spontán (kitakarítani hogy biztos ne legyek ott semmi stb.) ezért csak két-háromhetente csináljuk.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!