Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A feminin vagy a maszkulin férfiakat preferáljátok?
De ma minden beteg kérdés normális.
Egy valódi nő férfit akar maga mellé, nem búzát!
Szerintem nem felesleges a kérdés, mert több nő ismerősöm is az olyan férfiakat kedveli, akik bizonyos szempontból a klasszikus felfogás szerint femininek. Pl. gondoskodók, érzékenyek, szeretnek főzni, stb. Rengeteg szempont alapján lehet értékelni, és nem mindenkinek jelenti ugyanazt ez a két fogalom.
Én a kettő közé eső férfiakat kedvelem. Nem kell, hogy "búza" legyen, de a mindenben 100%-ig maszkulin, macsó férfiak nekem nem jönnek be. Szerintem inkább előny, ha vannak femininebb külső-belső tulajdonságai.
Ja de csak mert azok könnyebben idomíthatóak. :D
“Pl. gondoskodók, érzékenyek, szeretnek főzni, stb.“
Ez komolyan női tulajdonsàg? Mert akkor sírok...
"Ez annyira felesleges kérdés. Egy nőnek se jönnek be a feminin "férfiak" ez köztudott.
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 39%-ban hasznos válaszokat ad."
Mi ezen a 0 százalék, már az igazat, a tényeket se szabad kimondani?
Feminin vagyok, ha nem vagyok túl szőrös, a szempillám alapból dús, hosszú? A szám szép, de nem az a nagyon csókos? A szemöldököm szép ívű? A szemem nagyon dicsérik, szép nagy, bizalmat, nyugodtságot sugall.
Emellett nagyon jó a fenekem, de nem vagyok vékony inkabb sportos.
Szóval vannak feminin jegyeim, amelyek inkább egy nőnél előny, de viszonylag nagy a farkam(17/5), mélyebb a hangom,rövid a hajam, sportos az alkatom, amelyek pedig pozitív maszkulin jellemvonások.
Most akkor én mi volnék??
Mik ezek a kérdések, hogy bekategorizálunk embereket?
A kettő, ha arányban van nem az a legjobb?
Én eddig ezt vettem észre ugyanis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!