Feminin/maszkulin egyensúly mit jelenthet?
voltam pszichológusnál pánikrohamok és szorongás miatt.
csináltam egy mmpi tesztet amiből az derült ki, hogy csak az egyik értékem patológiás.
a feminin/maszkulin skálán nekem talán 8.1 volt.
24éves vagyok és fiú.
azt mondta még sosem látott ilyet, hogy egy férfinak ilyen magas értéke van rajta.
szerintetek ezt miért lehet ?
igen igen azt jól tudod
maszkulin a határozottság, rámenősség, aktivitás.
üzleti, műszaki, technikai érzék.
feminin pedig inkább kreativitás, empátia, szocialibitis, jóindulat,
művészi, zene érzék.
én csak azt nem értem ,hogy lehet ez patológiás
én úgy gondolom szeretek férfi lenni, viszont nem szeretem mindig bizonygatni ,hogy férfias vagyok.
valamiért mindig úgy gondoltam ,hogy a műveletlenebb, kevésbé intelligens emberek bizonygatják folyton a férfiasságukat, pedig ha belegondolok tudom ,hogy ez nem igaz és egy okos ember ugyanúgy lehet feminin vagy maszkulin ,mint egy butább de ennek ellenére talán él bennem még ez az általánosítás.
talán valamilyen lázadásból választom azt ,hogy én nem vagyok hajlandó olyan lenni ,mint ami az elvárt és szeretem szabadon bebizonyítani főleg magamnak ,hogy lehetek akár nőies is, csak azért mert van hozzá jogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!