Ez lehet stroke előjele? Vagy más betegség tünete?
Figyelt kérdés
Előre írom,hogy fiatal vagyok 27 éves szóval kevés az esély,de ki tudja...Van egy 7 hónapos gyerkőcöm. Rengeteget kelek mellette éjjelente. Tegnap viszont éjjel alig bírtam felkelni mert annyira szédültem. Ha fel is sikerült kelnem akkor nekimentem dolgoknak,rossz volt az egyensúlyom. Reggelre megszűnt. Most délelőtt viszont csak úgy elkezdett vérezni az orrom ( kb 5 perc után abba maradt ). Mitől lehet ez ? Stroke előjel ? Sajnos dokihoz csak akkor tudok menni ha valakire rá tudom bízni a babámat ( egyedül nevelem ) és ez jövő hétfőn lesz akkor utazik hozzánk anyukám. Viszont nagyon félek,nem akarom hogy baj legyen.2015. márc. 26. 11:15
1/3 anonim válasza:
Nem tipikus szrók tünet . Kibírhatatlan migrén , légszomj , látás kimaradás , végtag zsibbadás ez a kezdete . Folyadékot , mézet , rostos gyümölcsöt növényi kivonatot vigyél be többet . Érdemes só cukor szénsav és zsírmentesen étkezni .
3/3 anonim válasza:
nyugodtan elmehetsz a babáddal is a háziorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!