Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én vagyok a "hibás"?
Síkositót használunk a párommal, mert az utóbbi időben nem igazán van előjatek, és nem nedvesedem be eléggé... Csokolozunk, simogatjuk egymást,de hiába. Mindig mondom neki,hogy nekem több kell ennél... És múltkor hozzám vágta,hogy ez az én hibám,mert nem kívánom biztos őt annyira... Amikor szoktam neki mondani, és kívánom nagyon. Totál elszomorít a hozzáállása. 4 éve vagyunk együtt, és régen tocsogtam,annyira benedvesedtem, és akkor jobban odafigyelt. Most már inkább mintha le akarná tudni a "kötelezőt", és jó,ha heti 1 alkalom van. Azt mondja neki ennyi elég,és azon problemazik, hogy miért akarom folyton csinálni,amikor sokkal jobb összebujni csak... És természetesen mindig faradt, és azért sincs kedve. De ha neki éppen van, és mondjuk nekem nincs, nem számít. Akkor csinálni kell. De vérig van sértve,hogyha elutasitom...
Nem tudom meddig tartható ez.
Nem vagy hibás
Nem lehet h már nem szeret?
Vagy megcsal?
Cserélnünk kellene kicsilány, mert nekem csajom pont ilyen mint amit te a pasidról írtál. Tökéletesen leírtad a hozzáállását.
Én már most ott tartok, hogy bizony ez a végét járja. A szex fontos egy kapcsolatban ne mondja senki. S ha már így végig dumáltuk a lehetőségeket itthon, akkor mi marad?
Én simán félredugnék, meg is tehetném, de az meg természetesen neki nem tetszene. (Igen erről is beszéltünk...)
Írtam is neked ide választ meg nem is. Remélem értékeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!