Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiakad és megsértődik mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakad és megsértődik mert nem engedem h a számba élvezzen. Most komolyan én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyok egy szexkapcsolatban. Nagyon jó a szex de a végén nagyon sokszor a számba akar élvezni. Mondtam h nem. Megtette és végig volt sértve h kiköptem... Érdemes így bármit is folytatni? 22/N
2019. nov. 9. 22:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Ha neked jó, hogy nem veszi figyelembe, hogy mit szeretnél akkor érdemes, minden más esetben nem.
2019. nov. 9. 22:12
 2/11 anonim ***** válasza:
28%
Ha okos vagy, sikerül meggyőznöd, hogy jobb, ha inkább csak az arcodra élvez és így hosszabban gyönyörködhet a munkája gyümölcsében. :)
2019. nov. 9. 22:19
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

Egy fizetett prostinál is meg van, hogy mit tehetsz és mit nem. A kölcsönösségen alapuló szexkapcsolatnak is vannak íratlan szabályai, ha a nő nem akarja, hogy a szájába élvezzenek és mégis megteszik, akkor nem kell kiakadni, ha kiköpi.

Kérdező, én nem folytatnám. Feltételezem, bármikor találsz olyan férfit, akivel szintén ki tudjátok elégíteni egymást, felesleges egy olyan emberrel lenned, aki semmibe veszi a kérésed.

2019. nov. 9. 22:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak szexpartner az illető, akkor miért ragaszkodsz hozzá ennyire? Aki hiszti nélkül nem képes elfogadni a nemet az vagy rendkívül gyerekes, vagy a saját élvezetét a te alap kényelmed elé rakja, vagy mindkettő.

Nem; nem te vagy a hibás. Keress mást szerintem.

2019. nov. 9. 22:26
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Ilyet nem kötelező be vállalnod.Nagyon tapintatlan a partnered .
2019. nov. 9. 22:32
 6/11 anonim ***** válasza:
32%
Nem illetek össze. Mellesleg én is szeretek szájba, de az már mindegy h kiköpi-e
2019. nov. 9. 22:32
 7/11 anonim ***** válasza:
76%
5 es 6 leirt mindent. Hagyd ezt a bunkot a fenebe. Legkozelebb berakja a fenekedbe akaratod ellenere mert ahhoz van kedve? Nem tudnek bizni ilyenben. Onzo bunko. Keress mast:)
2019. nov. 9. 22:52
 8/11 anonim ***** válasza:
18%
Sokkal egyszerűbb lenyelni.
2019. nov. 9. 22:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked ez ennyire nem jön be, akkor nem kötelező vele szexelned.

Vagy elfogadod h a pasi ezt élvezi, izgatja és megteszed neki, vagy megszakítod vele ezt a fajta "kapcsolatot"

L

2019. nov. 9. 23:04
 10/11 anonim ***** válasza:
11%

Milyen dolog kiköpni? Remélem a csapba köpted, nem a szőnyegre.

Én ezzel úgy vagyok, hogy direkt környezetvédő csajjal szexelek csak, nem kell gumi mert szedi a tabit, (környezetszennyező a gumi) meg az óndót is lenyeletem mert papír sem kell pazarólni. Közös fürdésnél más, persze, csak nem mindig sikerűl az.

2019. nov. 10. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!