Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit tapasztaltok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tapasztaltok?

Figyelt kérdés
Nőként azt tapasztalom, hogy a férfiak sokkal többször szeretik kapni az orális szexet, mint azt a nőknek viszonoznák.

2020. jan. 28. 21:51
1 2
 11/12 xKakashix ***** válasza:
100%
én bevallom szeretek nyalni, állítólag jól is csinálom szóval élvezem azt amikor látom a partneremen, hogy élvezi azt amit csinálok
2020. jan. 29. 08:56
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor szeretek nyalni ha a lány élvezi, csak úgy hogy kóstolgassam szürcsölgessem nem fogom megtenni, de pl az ex nagyon szerette és annyi volt hogy az ágyban elkezdett feljebb csúszni vagy engem csúsztatott lejjebb és akkor már tudtam hogy mit szeretne. 40 f
2020. jan. 29. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!