Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van-e esélyem azt a hölgyet/Dá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e esélyem azt a hölgyet/Dámát megtalálni akiért a szívem dobog és akiért úgy tátogok mint egy anyátlan madárfióka-évek óta várom reménykedek-az asszonyról a múzsámról-élet tengere elsodort minket-van remény?!

Figyelt kérdés
Van egy gyönyörű nő-akiről álmodozom, évek ta és azóta többször különböző formátumban megjelent persze ezek csak hasonlóságok, de veszettül kívánom-egy Anya gondolom-esetem talán gyerekei is vannak-remélem nem ribi ha az lenne se tartanám annakhevesebben ver a szívem ha rá gondolok és tátogok mint egy elanyátlanodott madár?!?van e esélyem az élet tengerében őt megtalálni,éveken keresztül vele utaztam hajnalban dolgozni (együtt keltünk feküdtünk )átvitt értelmeben,remélem nincs külföldön bevállalós és vágyakozó...remélem minden remélem az élet is az!
2020. jan. 28. 18:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
aha
2020. jan. 28. 18:51
 2/23 anonim ***** válasza:
Persze.
2020. jan. 28. 18:53
 3/23 A kérdező kommentje:

mindig arról gondolkodok bárcsak tudna valamit rólam-bár ez sakkhelyzet mert ezáltal megtehetne mindent velem-akár egymásért akár ellenem-múzsa a nő megtestesítője

köszönöm türelmed h végigolvastad...

2020. jan. 28. 18:53
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Eltévedtél,ez itt nem a lágy romantika oldala,itt keményen szexelnek.
2020. jan. 28. 18:55
 5/23 A kérdező kommentje:
sőt tudom hogy a romantika egy épitészeti stílus és csak volt a 17ik században-nemtudom máshova feltenia kérdést,igazából azóta vágyok rá mióta megláttam oldalamról szerelem első látásra-nemtörtént semmi ma kábé 40 max 41-42 én karban tartanám hintaszék lennék ki ringatja-fűtőtest mely melegítí-mindene-de vagyok semmije...
2020. jan. 28. 19:01
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Biztos
2020. jan. 28. 19:03
 7/23 A kérdező kommentje:
az is megnyugtatna ha tudnék róla vmit-de mint egy rossz drogos csak több és több kéne-egy úthenger volt s azóta lapokban állok-a sorok között elveszve-szenvedője a jelennek...
2020. jan. 28. 19:03
 8/23 anonim ***** válasza:
76%
Te is szívtál valamit??
2020. jan. 28. 19:05
 9/23 A kérdező kommentje:
emberek nincs érzésetek mindenki csak a digi dugiban meg a szájkaratéban nagy hős?!itt az átlagkor 15 év de a 20at nem haladja meg eq meg az origót tapossa!
2020. jan. 28. 19:05
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Vannak érzéseim, de ez még nőként is sok nekem..
2020. jan. 28. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!