Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e esélyem azt a hölgyet/Dámát megtalálni akiért a szívem dobog és akiért úgy tátogok mint egy anyátlan madárfióka-évek óta várom reménykedek-az asszonyról a múzsámról-élet tengere elsodort minket-van remény?!
Figyelt kérdés
Van egy gyönyörű nő-akiről álmodozom, évek ta és azóta többször különböző formátumban megjelent persze ezek csak hasonlóságok, de veszettül kívánom-egy Anya gondolom-esetem talán gyerekei is vannak-remélem nem ribi ha az lenne se tartanám annakhevesebben ver a szívem ha rá gondolok és tátogok mint egy elanyátlanodott madár?!?van e esélyem az élet tengerében őt megtalálni,éveken keresztül vele utaztam hajnalban dolgozni (együtt keltünk feküdtünk )átvitt értelmeben,remélem nincs külföldön bevállalós és vágyakozó...remélem minden remélem az élet is az!2020. jan. 28. 18:50
3/23 A kérdező kommentje:
mindig arról gondolkodok bárcsak tudna valamit rólam-bár ez sakkhelyzet mert ezáltal megtehetne mindent velem-akár egymásért akár ellenem-múzsa a nő megtestesítője
köszönöm türelmed h végigolvastad...
2020. jan. 28. 18:53
4/23 anonim válasza:
Eltévedtél,ez itt nem a lágy romantika oldala,itt keményen szexelnek.
5/23 A kérdező kommentje:
sőt tudom hogy a romantika egy épitészeti stílus és csak volt a 17ik században-nemtudom máshova feltenia kérdést,igazából azóta vágyok rá mióta megláttam oldalamról szerelem első látásra-nemtörtént semmi ma kábé 40 max 41-42 én karban tartanám hintaszék lennék ki ringatja-fűtőtest mely melegítí-mindene-de vagyok semmije...
2020. jan. 28. 19:01
7/23 A kérdező kommentje:
az is megnyugtatna ha tudnék róla vmit-de mint egy rossz drogos csak több és több kéne-egy úthenger volt s azóta lapokban állok-a sorok között elveszve-szenvedője a jelennek...
2020. jan. 28. 19:03
9/23 A kérdező kommentje:
emberek nincs érzésetek mindenki csak a digi dugiban meg a szájkaratéban nagy hős?!itt az átlagkor 15 év de a 20at nem haladja meg eq meg az origót tapossa!
2020. jan. 28. 19:05
10/23 anonim válasza:
Vannak érzéseim, de ez még nőként is sok nekem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!