Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit sugall ha egy nő összejön egy nála sokkal fiatalabb pasival?
#4 : szerintem egy szóval nem írtam hogy érintett lennék a sztoriban, de azért gratulálok a személyeskedéshez ;)
Az meg szerintem édesmindegy, hogy jogilag mi hogy van, ez pont nem az a téma. Nem véletlenül írtam, hogy nem férfi.
én 22 voltam mikor összejöttem nálam 10 évvel idősebb bnőmmel (már ex)
az egyik legjobb kapcsolatom volt, a távolság tette csak tönkre, de azóta is jóban vagyunk, ha úgy van talizunk stb.. nem tudom, hogy tudnám egyszerűen leírni, de sok nő keresi a fiatalabb srácokban az érettséget.. mivel a humor a fiatalabbaknál azért általában adott és az is elég fontos, de ha mellette érett is és kinéz valahogy az egy elég erős kombó tud lenni és ez megfogja a nőket, plusz ha kölcsönös a vonzalom azért a nőknek is elég imponáló ha bejönnek egy náluk sokkal fiatalabb pasinak
nagyjából ennyi, nem igazán kell túlgondolni a dolgot, bár azt hozzá teszem, hogy talán kevesebb nő menne bele komoly kapcsolatba, mint szexkapcsolatba, kivéve ha tényleg elég érettnek tart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!