Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen előnye és hátránya van ha egy 30 éves pasi összejön egy nála 13 évvel fiatalabb lánnyal?
hosszabb véleményeknek, személyes tapasztalatoknak nagyon örülnék
(Kort és nemet légyszíves írjatok)
14 felett nem megy a sittre senki...
Szerintem a lány családja nem igazán nézné jó szemmel, de van ismerősöm, aki 10 évvel idősebb pasival járt 2 évig mikor 16 éves volt, és jól megvoltak. Szerintem nagyon változó, és sokat számít, hogy a lány elég érett-e szellemileg egy olyan kapcsolathoz, amit egy 30 éves férfi elvár.
Ismerek pár hasonló helyzetet. És most nem a tucathelyzetekről van szó, ahol a férfi hiúságának van szüksége egy tökéletes arcú-testű, könnyen hülyíthető lányra. Azokból akapcsolatokból távolról látszik, hogy mi lesz.
De ismerek olyan helyzetet, hogy igazán értelmes, laza, jófej harminc körüli férfi ismerőseim középiskolás lánnyal jöttek össze. Nem a cicababa-típussal, hanem értelmes, jófej, igazán nagyszerű lányokkal, akik valószínűleg érettek is meg minden. És tudod, mi lett belőle? A lány, akit tizenhat éves korában ismertem meg úgy, hogy megkeresett az egyetem miatt, ahová menni akar, a nagy összejövés után úgy döntött, nem megy sehová. Vagyis megy. Férjhez. Ugyanígy a másik eset is. A lány a város nagykoponyája, akármi lehetne belőle. És mi lesz? Feleség. Lehet, hogy ez úgy hangzik, mintha egy veszett feminista mondaná, pedig nem vagyok az. Csak tudom, hogy milyen élményekkel jár az az élet, amiben megvan a lehetőséged arra, hogy értelmezd önmagad, mielőtt automatikusan valakinek a valakijeként értelmeződsz. És fáj a szívem ezekért a lányokért, mert sosem juottak ki a szülővárosukból, és sosem tudják meg, miről maradtak le. Plusz ha akkora ez a szerelem, vissza is térhettek volna. De a harmincas pasi nem vár. Neki már sürgős. A 17-18 éves pedig, a legkülönb is, ebben a helyzetben manipulálható gyerek. És egy olyan harmincast sem láttam, aki ilyenkor szabadon engedné a lányt, és várna rá, akoor is, ha esetleg nem jön vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!