Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen előnye és hátránya van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen előnye és hátránya van ha egy 30 éves pasi összejön egy nála 13 évvel fiatalabb lánnyal?

Figyelt kérdés

hosszabb véleményeknek, személyes tapasztalatoknak nagyon örülnék

(Kort és nemet légyszíves írjatok)

2014. júl. 14. 21:46
 1/10 anonim ***** válasza:
A lány szülei nem biztos, hogy örülnek neked. Személyes tapasztalatom nincs, de anyámék már azon ki voltak akadva, hogy 16 évesen egy 22 évessel voltam együtt.
2014. júl. 14. 21:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Később a korkülönbség szülhet problémákat. Pl. amikor az férfi 50 lesz, a csaj még csak 37. Nem lesz a szexuális étvágyuk sem egy szinten egy idő után. Legalábbis kicsi rá az esély.
2014. júl. 14. 21:49
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Nincs tapasztalatom, de szerintem a körülötted lévő embereknek feltűnne és nem biztos, hogy egyetértenének veled. Egyfelől az jön le, hogy a te érettségi szinted megegyezik egy 17 éves kamaszéval, tapasztalatlan is vagy és éretlen is, de megértitek egymást, másfelől az elég nagy ritkaság, hogy a 17 éves KISLÁNYKA már olyan érett gondolkodásban, hogy annyira felnőttnek képzeli magát, hogy egy 30 évessel leáll.
2014. júl. 14. 21:49
 4/10 anonim ***** válasza:
31%
Plusz mész a sittre.
2014. júl. 14. 21:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Senki nem megy a sittre.
2014. júl. 14. 21:51
 6/10 anonim ***** válasza:
6%
Csak te ha megfekteted :)
2014. júl. 14. 21:53
 7/10 anonim ***** válasza:

14 felett nem megy a sittre senki...

Szerintem a lány családja nem igazán nézné jó szemmel, de van ismerősöm, aki 10 évvel idősebb pasival járt 2 évig mikor 16 éves volt, és jól megvoltak. Szerintem nagyon változó, és sokat számít, hogy a lány elég érett-e szellemileg egy olyan kapcsolathoz, amit egy 30 éves férfi elvár.

2014. júl. 14. 21:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Jöhetne még pár hasznos válasz!
2014. júl. 14. 22:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Ismerek pár hasonló helyzetet. És most nem a tucathelyzetekről van szó, ahol a férfi hiúságának van szüksége egy tökéletes arcú-testű, könnyen hülyíthető lányra. Azokból akapcsolatokból távolról látszik, hogy mi lesz.

De ismerek olyan helyzetet, hogy igazán értelmes, laza, jófej harminc körüli férfi ismerőseim középiskolás lánnyal jöttek össze. Nem a cicababa-típussal, hanem értelmes, jófej, igazán nagyszerű lányokkal, akik valószínűleg érettek is meg minden. És tudod, mi lett belőle? A lány, akit tizenhat éves korában ismertem meg úgy, hogy megkeresett az egyetem miatt, ahová menni akar, a nagy összejövés után úgy döntött, nem megy sehová. Vagyis megy. Férjhez. Ugyanígy a másik eset is. A lány a város nagykoponyája, akármi lehetne belőle. És mi lesz? Feleség. Lehet, hogy ez úgy hangzik, mintha egy veszett feminista mondaná, pedig nem vagyok az. Csak tudom, hogy milyen élményekkel jár az az élet, amiben megvan a lehetőséged arra, hogy értelmezd önmagad, mielőtt automatikusan valakinek a valakijeként értelmeződsz. És fáj a szívem ezekért a lányokért, mert sosem juottak ki a szülővárosukból, és sosem tudják meg, miről maradtak le. Plusz ha akkora ez a szerelem, vissza is térhettek volna. De a harmincas pasi nem vár. Neki már sürgős. A 17-18 éves pedig, a legkülönb is, ebben a helyzetben manipulálható gyerek. És egy olyan harmincast sem láttam, aki ilyenkor szabadon engedné a lányt, és várna rá, akoor is, ha esetleg nem jön vissza...

2014. júl. 15. 08:14
 10/10 anonim válasza:
Az edzõm 17 éves volt amikor megismerkedett a férjével aki akkor 30 valahány éves volt, de mára már az edzõm 30 éves a férje pedig 40 valahány éves és van 2 gyerekük és boldogok együtt. Szóval nem számit a korkülömbség. Ha boldogok vagytok eggyütt akkor miért ne lehetnétek eggyütt?!
2014. júl. 16. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!