Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők, sajnáljátok ha a pasas letépi rólatok a tangát harisnyát szex előtt?
Figyelt kérdés
mármint a fehérneműt sajnáljátok?2020. jan. 27. 22:43
12/18 anonim válasza:
Igen, és a pasit is sajnálnám,mert biztosan jól orrbaverném.
13/18 anonim válasza:
Ez nyilvánvaló, hogy 4-szer annyi nő van mint férfi, tehát lehet válogatni. Ilyen bugyogónélküli igénytelen jószág viszont nem kéne...
14/18 anonim válasza:
Engem kimondottan izgat, ha ezt teszi a párom. Természetesen az embernek vannak kedvenc darabjai, de az túlzás szerintem egyesek részéről, hogy bárkit is orron kéne ezért vágni. A szexualitás egy meglehetősen komplex dolog több oldalról is behatárolásokat nyerünk vele ami legtöbbször véleményem szerint negatív. Úgy gondolom néha igenis elkell engedni a gátlásainkat és bevadulni. Természetesen nem a megerőszakolásról vagy az esztelen kufircolásróp beszélek itt, hanem a vágyaink elfogadásáról és a társadalom által felállított falaink lerombolásáról
15/18 anonim válasza:
Lehet
Ha szeretném azokat akkor igen
16/18 anonim válasza:
Amelyik baszni nem tud az szokott szaggatni. Ha előtte viszont kikötöd, hogy a 38 ezer forintos bugyogót ki kell fizetni az 50 ezres közmunkás pénzből, sok tépés nem lesz.
17/18 anonim válasza:
A 8ezres új bugyimat sajnálnám, de a 250 forintos occó kinait nem. Szóljon ha ezt szeretné, és akkor olyat veszek fel.
18/18 anonim válasza:
Jajj ezen a kérdésen olyan jót nevettem :-D
Férfi válaszoló vagyok és amikor megismerkedtem a barátnőmmel és együtt voltunk az első időkben mindig előzékenyen ő vette le a fehérneműit mintha nekem szeretne ezzel segíteni például hogy kikapcsolgatja alul a body-t vagy a melltartóját. És ez így ment egy jó ideig mire megkérdeztem hogy miért azt mondta hogy a legszebb fehérneműit hordja nekem és szeretné ha sokáig tartana. Annyira aranyos volt :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!