Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy sokan csak ágyba vinni akarnak?
Sziasztok!
Mostanában nagyon gyakran előfordul hogy a pasik csak meg akarnak kapni.. Én egyébként is foglalt vagyok, illetve amúgy sem vagyok egy könnyűvérű buta nőcske, meg cicababa sem, egy átlag kinézetű, bankban dolgozó (épp ezért bankszerűen öltözködő) fiatal (26 éves) nő vagyok.
Valahol jól is esik nyilván, de picit zavaró is hogyha csak egy kihasználható terméknek néznek.
"Mostanában nagyon gyakran előfordul hogy a pasik csak meg akarnak kapni."
Javaslom pácold magad 60 éves korodig, akkor már nem fog ilyen veszély fenyegetni!
ma 21:55
Nem sértésnek szántam... Vannak olyan nők akikre ránéz az ember és ez az első gondolata, viszont lehet hogy annyira elzárkózol az ismerkedéstől hogy többet nem is tudnak kideríteni rólad
Érdemes volt feltenni ezt a kérdést , néhány választ látva, örülök hogy volt kin-min kitölteni a napi frusztrációt ;)
Aki kedvesen válaszolt annak köszönöm. :)
Mit kellene akarniuk tőled a férfiaknak, mivel lennél elégedett?
Pasid van, abból gondolom nem kell még egy.
A szexuális vonzalmukat ne mutassák ki, mert attól terméknek néznek.
Ha átnéznének rajtad bizonyára rosszul esne, és magadon keresnéd a hibát.
Ha hűvösen viselkednek veled az szintén kényelmetlen lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!