Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha engem az izgat a legjobban, hogy ráélveznek a testemre mindenhová?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta izgat a téma nem is kicsit...ha csak rágondolok is egyből nedvesleszek... de még soha senkinek nem mertem beszélni róla...
23/L
2020. jan. 27. 19:50
1/17 anonim válasza:
Ez miért lenne gáz? Én is szeretem, ha a testemre élveznek.
2/17 anonim válasza:
Nagyon gáz, hogy nem mertél róla beszélni senkinek. Az a gáz, hogy félsz. Nem kell tartani másoktól. Mindenkinek vannak vágyai, ebben nincsen semmi "gáz". :)
Ha pedig valóban úgy van, ahogy írod, akkor a kérdésed kiírásakor bizonyára benedvesedtél.. szóval ha varázsló lennék, akkor varázsolnék neked egy kancsó ondót :D
3/17 anonim válasza:
Szerintem nem, engem is izgat.
19/L
4/17 anonim válasza:
Jaja, én meg a fogtündér vagyok! Élvezz a fogamra léccives ohh igen
5/17 anonim válasza:
Én is szeretem bármelyik testrészemre élveznek.Mindenhol izgató.
6/17 anonim válasza:
Ez egy férfi számára is nagyon izgató, ha bárhova élvezhet a barátnője testén.
7/17 anonim válasza:
Én is szoktam gondolni erre
19/L
8/17 anonim válasza:
Ebben a fantáziában az is benne van, hogy többen élveznek rá testedre, vagy csak egy partnerrel tudnád elképzelni? Fontos, hogy előtte te kényeztesd szájjal, kézzel az illetőt, vagy a passzív, kiszolgáltatott szerep is izgat?
9/17 anonim válasza:
Engem csak az izgat ha a hasamra vagy a mellemre megy... de azok nagyon :D
10/17 anonim válasza:
Abszolut nem gáz. Én minden pasimat raszoktattam erre. Engem a sexpartykon is vonz, hogy a pasik ramelvezzenek.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!