Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért takargatja a hátsóját a csaj?
Naponta 14:03 körül szoktam megállni egy gyár előtt kajálni, van ott egy faxa pékség és megveszem a kajám majd a kocsiba megeszem, pont akkor végez egy csaj amikor a perecem felénél tartok, kicseszett jól néz ki, és vállalom, én megbámulom mert nekem már csak az jutott, péntek óta amikor elmegy a kocsim mellett a táskáját a fara mögé teszi és két kézzel fogja a táska fülét. Jelezve , hogy ne bámuljam.
Kérem! Miért baj ez? Látszik rajtam, hogy szinte gyerek vagyok ( 21 vagyok , de 16-nak nézek ki) miért kell ezt a napi örömöt is elrontani? Persze én úgy gondolom, hogy a lányoknak burkát kellene viselni mert egyébként balesetveszélyes ha pl. vezet valaki és utána fordul.
Mert meg van győződve arról,hogy gázul néz ki a segge,de előlről biztos meghódítana.
Vegyél egy szál sárga rózsát,kettő darab percet,és várd meg a lányt.
Mutatkozz be,és add át a virágot!
Nagy eséllyel egy barátság kezdete lesz.
Igy van, nem rossz kezdés lenne, ha pl megszólitanád, meghivnád egy perecre, kávéra. Egy szál virág pár kedves bók és hátha beszélgetésbe elegyedtek. De ehhez ki kell szállni a kocsiból.
Amúgy lehet, hogy úgy érzi jobban megbámulod, mint ahogy te azt gondolod. Mindig a hátamögé teszi a táskát, vagy csak amikor melletted megy el. mások mellett is odateszi? Sok nőnek van önértékelési gonja, bomba teste van és megy a rinya, hogy jajj nagy a seggem, lapos a seggem, nincs mellem, kövér vagyok stb közben a pasik meg kitágult pupillákkal nézik. sok oka lehet ennek, de valóban én is jvaslom, hógy szólitsd le, hivd meg egy italra..
Mert lehet alapból így sétál, meg ahogy fent írták nem akarja hogy bámuld.
Egyébként meg rázd már helyre a tökeidet, mert amíg "nekem már csak ez jutott"-tal vágsz bele addig ne várd hogy tovább jutsz egyszerű utcai stírölésnél.
Még soha nem szólitottam meg lányt, nem is merném. Meg nem is tudom mit lehet kérdezni egy csajtól. Eddig idegen nővel csak állás interjún meg ügye iskolába a tanárok voltak nők és velük beszéltem.
És a pszichológusom volt nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!