Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért takargatja a hátsóját a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért takargatja a hátsóját a csaj?

Figyelt kérdés

Naponta 14:03 körül szoktam megállni egy gyár előtt kajálni, van ott egy faxa pékség és megveszem a kajám majd a kocsiba megeszem, pont akkor végez egy csaj amikor a perecem felénél tartok, kicseszett jól néz ki, és vállalom, én megbámulom mert nekem már csak az jutott, péntek óta amikor elmegy a kocsim mellett a táskáját a fara mögé teszi és két kézzel fogja a táska fülét. Jelezve , hogy ne bámuljam.

Kérem! Miért baj ez? Látszik rajtam, hogy szinte gyerek vagyok ( 21 vagyok , de 16-nak nézek ki) miért kell ezt a napi örömöt is elrontani? Persze én úgy gondolom, hogy a lányoknak burkát kellene viselni mert egyébként balesetveszélyes ha pl. vezet valaki és utána fordul.

2020. jan. 27. 14:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudod nem mindenki akarja hogy idegenek bámulják a seggét 🤷🏻‍♀️
2020. jan. 27. 14:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha gusztustalan módon bámulod a fenekét az engem is zavarna..
2020. jan. 27. 14:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, ez kamukérdés, ennyire senki nem lehet gyökér...
2020. jan. 27. 14:59
 4/13 A kérdező kommentje:
Csak a visszapillantóból.. nem úgy persze, hogy csámcsogva, röhögve, zabálva és nem is szólok be, elvégre szociális fóbiám van.
2020. jan. 27. 15:00
 5/13 anonim ***** válasza:
82%

Mert meg van győződve arról,hogy gázul néz ki a segge,de előlről biztos meghódítana.

Vegyél egy szál sárga rózsát,kettő darab percet,és várd meg a lányt.

Mutatkozz be,és add át a virágot!

Nagy eséllyel egy barátság kezdete lesz.

2020. jan. 27. 15:29
 6/13 anonim ***** válasza:

Igy van, nem rossz kezdés lenne, ha pl megszólitanád, meghivnád egy perecre, kávéra. Egy szál virág pár kedves bók és hátha beszélgetésbe elegyedtek. De ehhez ki kell szállni a kocsiból.

Amúgy lehet, hogy úgy érzi jobban megbámulod, mint ahogy te azt gondolod. Mindig a hátamögé teszi a táskát, vagy csak amikor melletted megy el. mások mellett is odateszi? Sok nőnek van önértékelési gonja, bomba teste van és megy a rinya, hogy jajj nagy a seggem, lapos a seggem, nincs mellem, kövér vagyok stb közben a pasik meg kitágult pupillákkal nézik. sok oka lehet ennek, de valóban én is jvaslom, hógy szólitsd le, hivd meg egy italra..

2020. jan. 27. 15:49
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Mert el van telve magától.
2020. jan. 27. 16:14
 8/13 anonim ***** válasza:
76%
Lehet csak nem akarja, hogy meglásd, hogy összefosta magát minden nap
2020. jan. 27. 16:32
 9/13 anonim ***** válasza:
24%

Mert lehet alapból így sétál, meg ahogy fent írták nem akarja hogy bámuld.

Egyébként meg rázd már helyre a tökeidet, mert amíg "nekem már csak ez jutott"-tal vágsz bele addig ne várd hogy tovább jutsz egyszerű utcai stírölésnél.

2020. jan. 27. 17:38
 10/13 A kérdező kommentje:

Még soha nem szólitottam meg lányt, nem is merném. Meg nem is tudom mit lehet kérdezni egy csajtól. Eddig idegen nővel csak állás interjún meg ügye iskolába a tanárok voltak nők és velük beszéltem.

És a pszichológusom volt nő.

2020. jan. 27. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!