Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármasban ha már bejáratott partner van Ti mit engednétek? L
Figyelt kérdés
30 éves vagyok, a férjem 33. Már 10 éve vagyunk együtt és az utóbbi 1 évben heti 1 alkalommal beveszünk egy másik pasit. Eleinte + 1 lánnyal próbáltuk de se nekem se a férjemnek nem jött be annyira ez a felállás. A harmadik egy volt kollégám egy korábbi munkahelyről, szintén házas, megbízható pasi. Eddig mindig gumival engedtem csak, most viszont szeretné ha végre lekerülhetne róla. Részemről ennek nincs akadálya mert szedek gyógyszert, viszont a férjemnek nem tudom hogy tálaljam. Mással is volt már hasonló?2020. jan. 27. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!