Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tudnátok olyan kapcsolatban lenni, ahol az egyik fél nem rátok izgul fel, hanem magára a gondolatra, hogy ki fog elégülni?
Figyelt kérdés
Ez nagyon furcsa lehet, de most ismerkedtem meg 2hónapja egy sráccal, akivel minden nagyon rendben van, örültem, hogy 2év egyedüllét után végre megfogott valaki. Erre most, hogy pettingelésre került a sor, egy nagyon furcsa dolgot vettem észre. A fiú nem rám izgul fel, csak akkor áll föl neki, ha én elkezdem őt izgatni. Tehát a múltkor volt az első együttalvásunk és ő nem izgult arra föl, hogy ott feküdtem mellette 1szál pólóban, sőt, valójában el is aludt és csak utána volt valami, hogy elkezdtem neki simogatni. Soha nem akarja megfogni a fenekem, neki nem olyan fontos, hogy lásson engem meztelenül, hogy szexeljünk. Ha én akarom, akkor benne van(1nap max 1szer) de egyébként ő megvan nélküle is. Ha engem elégít ki, akkor nem elég izgató neki a látvány ahhoz, hogy fölálljon, szerintem csak azért csinálja, hogy nekem jó legyen. Az utolsó( és egyetlen ) kapcsolata óta nem szexelt, tehát több, mint egy éve, és ilyenkor azt gondolná az ember, ha végre szexre kerül sor, akkor majd megőrül, de ilyenről egyáltalán nincs szó. Mit tegyek? Ti mit csinálnátok a helyemben? Amúgy tetszik külsőre, belsőre, igazi úriember, értlemes, humoros, de akkor is ez nagyon zavar, pláne úgy, hogy ezzel mégjobban rombolja az amúgy is nagyon kevés önbizalmam. Kérlek adjatok tanácsot, kétségbe vagyok esve. Én mit tehetek az ügy erdekében? Köszönöm előre is, ha időt szakítasz rám, és válaszolsz!:) 20/L2020. jan. 26. 17:08
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy alacsony a libidója. Nem hiszem, hogy a személyed ellen irányul hisz ha nem tetszenél neki, akkor nyílván nem is engedne közel magához. Viszont sajnos az is ott van a levegőben, hogy másnál éli ki magát...
2/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, hogy nem nagyon izgulok fel a látványra, inkább hangokra, a "cselekményre" stb. Nekem ebből nem volt még semmilyen problémám, vagy nem mondták el.
26F
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez tipusfuggo.
Nekem biztos nem kene ilyen halveru pasi. Na latjatok, ezert kell szexelni meg az ismerkedes fazisban. Mert amikor mar beleszeretsz es kiderulnek az ilyen stiklik, marha kellemetlen.
4/5 anonim válasza:
Fogalmam sincs mit tegyél de ez tényleg borzasztó érzés lehet én is elég önbizalom hiányos vagyok és ha még a párom se tartana izgatónak meg nem is akkarna fogdosni az nagyin szarul esne és biztos rosszul érintene engem. 21/L
5/5 anonim válasza:
Sztem ez tok egyeni, az en parom a latvanyomra felizgul meg kb folyamatosan szexelne, de leginkabb arra izgul fel hogy o fog kielegulni (tehat pl a creampie neki nagyon izgato). Az elejen lehet h zavart, de aztan rajottem h barmennyire is jokepunak tartom en is arra izgulok fel, ha engem dicser vagy ha elmondja mennyire kivan es mit fog velem tenni. Oral soran ha nekem csinalja ritkan all neki, es en se feltetlenul nedvesedek be ha en csinalom neki, ezt sztem tok normalis fokent ha arra koncentralsz h a masiknak jo legyen. De pl a masik hangjara mindketten izgulunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!