Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megegyeztek szexhaverségben egy pasival, vagy nyitott kapcsolatban, mennyire visel meg a tudat, hogy másokkal szexel?
meg is érdemli, aki ilyen dolgokban gondolkodik, hogy sz@rul érezze magát tőle
undoritó ez a mai világ!
Aki feltekenykedik ne kezdjen szexkapcsolatba. De egyebkent tobb mindentol is fugg ez szerintem. Pl volt olyan pasi akivel csak dugasra talalkoztunk beszelgettunk kicsit aztan szevasz. Neki tudom hogy parhuzamosan 5-6 szexpartnere volt rajtam kivul, el is mondta korrekt volt. De nem izgatott mert amikor velem volt teljesen az enyem volt, igazi uriember, mintha en lennek az egyetlen es a vilag legjobb noje olyan erzest valtott ki belolem. Igy el is felejtettem szinte hogy mas is van, mert annyira oda tudta adni es belerakni magat a talalkozoinkba.
Volt olyan srac akivel baratsag extrakkal szeru volt koztunk, tobbszor beszeltunk es mindig egyutt aludtunk, volt hogy kozosen mentunk bulizni haverokkal stb tehat kozel kerultunk egymashoz. Nala rosszul esett volna ha rendszeresen masokka is egyutt van, de szerencsere neki se volt igenye ilyesmire, ahogy nekem sem. A 2 ev alatt amig talalkozgattunk o is es en is 3 emberrel szexeltunk de csak egyejszakasok voltak. Mondtam neki hogy szeretnek tudni rola ha valaki massal is kavar, ezt be is tartotta. Jobb volt tudnom hogy amugy tenyleg nem volt massal csak par alkalommal es azt el is mondta. De az rosszul esett volna ha rendszeres partnere lett volna mellettem vagy ha tobb csajjal is osszefekszik stb
Szoval ez nagyban fugg attol h milyen jellegu a szexkapcsolat koztetek. Mert ezen belul is vannak arnyalatok fokozatok
Nézd én pár évet voltam nyaralni.
Volt pár szex haverom.Azok is voltak másokkal szexhaverságban.
Mikor véget ért a bahama sztori mindenki ment a maga útján.
Idehaza max bólintunk egymásnak mikor látjuk egymást az utcán az asszonyok meg nem kérdezik ki volt max egy gyerekkori haver ha mégis böki a csőrét.
Nem egyeztünk meg ilyesmiben, néha jön és megyünk, ennyi.
De közben sem ő, sem én nem voltunk másokkal. Azt nem tudom, nála ez mennyire tudatos, mert számomra ő az a “bárkit megkaphatna” típus.
Ettől függetlenül, nem lennék boldog, de nem vagyunk egy pár vagy ilyesmi, szóval jogom sem lenne ilyesmit az orra alá dörgölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!