Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott házasságban lehet ilyet következmények nélkül?
Feleségem 29 és 37 vagyok. gyereket még nem akarunk. 5 éve vagyunk házasok ebből 2 éve nyitott házasságban. neki is van valakije ha úgy akarja és nekem is. Most szilveszterkor részt vettem egy hármasban ahol én voltam a "bull".
A hölgyet ketten kényeztettük, a végén azt kérték tőlem hogy élvezzek bele, aztán a pasija is ugyanígy. (fél éve ismerem őket, bízunk egymásban, tudjuk a másikról hogy tiszta).
Most még nagyon a hatása alatt vagyok a történteknek és úgy érzem hogy ezt szeretném a feleségemmel is kipróbálni.
Tudom hogy férjként más lehet ez mivel sosem láttam a feleségemet még mással. Akiknek van ebben tapasztalata, akár nő akár férfiként írja meg a véleményét.
Izgalmas amit leírtál.
Mit lehet tudni az asszonykádról, mesélsz róla?
Esetleg kép róla priviben akár arc nélkül? :)
Nagyon izgalmas érzés!
Nekem volt ilyen kapcsolatom, végignéztem ahogy egymás után többen is beleélveznek. Hát utána rendesen kisámfáztam többször is. :D
Hiányzik is ez a része a dolognak a mai napig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!