Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy éjszakára azt csinálhatnátok következmények nélkül amit csak szeretnétek, mi lenne az?
Figyelt kérdés
Én fejben összeszedtem és meglepődtem magamon, kíváncsi vagyok más is ilyen mint én!?
L 19
2019. nov. 19. 12:36
1/11 anonim válasza:
Az anonim teszteken a nők 50-60% a többest jelöli meg titkos fantáziának (ettől a többsége még sosem fogja kipróbálni, bár van aki igen :)
2/11 anonim válasza:
Pár embernek veszélyben lenne az élete.
4/11 anonim válasza:
Én is sablonos vagyok: sokszor álmodozom a többesről - és rendszerint be is nedvesedek.
6/11 anonim válasza:
Igazabol egy harem kellene ...
24 ora luxus kiszolgalas minden ami nekem megfelel.
Talan szex is lenne de nem feltetel
7/11 anonim válasza:
Ha ennyire kíváncsi vagy és L19-nek írtad magad akkor megosztanád velünk itt, neked mi van a listádon?
8/11 A kérdező kommentje:
2F1L
2L1F
3F1L
hagyni hogy valaki kinyalja a fenekemet:)
2019. nov. 19. 14:26
9/11 anonim válasza:
egész éjjel járnám a várost és mutogatnám a bugyimat és várnám, hogy leszólítsanak, hogy kint a szabadban belém jöjjenek..
10/11 anonim válasza:
Kirabolnék egy bankot. Szintén L19 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!