Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ha lenne egy nő akivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha lenne egy nő akivel 1 órán keresztül bármit csinálhatnátok mi lenne az?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyanokra, hogy anál, arcraélvezés, pisi szex, nagyon durva szex, öklözés, lábimádat, folytogatás, többen pasival szétdug*i.. és még sorolhatnám!

Elég bevállalós fajta vagyok és a barátommal kezd ellaposodni a szexuális életünk és valami nagyon újjal fel akarom dobni úgy, hogy nincs semmi tabu :)

26N

2017. ápr. 4. 16:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

50 perc vasalás, 10 perc szex :)

Az a baj, hogy ha most csak egy testet adsz nekem, akkor azzal nagyon nem tudok mit kezdeni, őszintén jó arra, hogy kitomboljam a felgyülemlett feszültséget, de semmi izgalmat vagy vágyat nem éreznék.

A csajt kicsit ismerni kellene, vagy legalább minimális vonzódást kialakítani, hogy ténylegesen mondhassam "Na ezzel a csajjal ezt meg azt akarom megtenni!"

Érted, anál szexet szívesen, mert párom nem igazán vevő rá, de egy tök idegen csajjal én sem vagyok vevő rá, nem így működik.

ÉS ha már ismered a másikat, akkor döntöd el, hogy mit akarsz csinálni. Ha olyan a csaj, akkor lekötözöd és dominálod, ha meg más, akkor lehet egész végig kényeztetni akarod.

2017. ápr. 4. 16:19
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
1vs1 Cod párbaj,kiderülni hogy ki a jobb és a nyertesnek lehetnének kívánságai
2017. ápr. 4. 16:19
 3/13 anonim ***** válasza:
32%
Először a száját és a torkát dugnám meg, aztán a punciját, aztán a popsiját és mindháromba beleélveznék.
2017. ápr. 4. 16:24
 4/13 anonim ***** válasza:
32%
Anál,kikötözös szex,durva szex, szóval amolyan szét duglak...!!
2017. ápr. 4. 16:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Esztergálnék vele
2017. ápr. 4. 16:32
 6/13 anonim ***** válasza:
56%

Arcraélvezés és szétkenés makkal majd átcsurgatom a ge__s nyálat a szájába. Ráélvezek a puncijára majd szétkenem rajta és a segglyukán a spermát az ujjaimmal, makkommal és ge__s ujjal megujjazom mindkét lyukat. Talpaira verem és leszopogatom a lábujjait egyesével, lenyalom a spermát a talpairól és kinyalom a punciját így.

Kinyalatnám vele a seggemet, ráülve az arcára. Haját húznám kutyában, pofoznám a csajt finoman, megkérném, hogy köpjön le és én is őt majd lenyalni egymásról. Lovaglóban szarrá paskolnám a seggét és ujjaznám is közben a lyukát, míg tömöm a hüvelyét, majd közben egyik kezemmel hátrafgnám maga mögé a kezeit, és így dugnám szét. Szétdugnám a popsiját gumi nélkül, miközben dildóval dugnám a hüvelyét, vagy fordítva, hüvelyét dugom és közben feltolom a fenekébe a dildót. Felpofoznám az arcát a farkammal jó erősen, az állát is majd mélytorkosan megqrnám, de először oldalról a szájürege puha részét a fejét fogva két kézzel, majd le mélyen a torkára a farkamat. Kikötözném előjátékul, majd tollal cirógatnám minden porcikáját, végignyalnám, csókolnám a testét, kivéve a puncit mikor már könyörög, hogy b....am szét. Ilyesmik.

2017. ápr. 4. 17:13
 7/13 anonim ***** válasza:
51%

Csak egy órát kap?

Akkor nincs előjáték ;)

2017. ápr. 4. 17:16
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Simogatás, levetkőztetés, test felfedezése, punci kényeztetése min. 1 orgazmusig, majd ő francia nekem, utána szex minél több pozícióban, beleélvezés majd összebújva pihegés. Röviden ennyi. 37F
2017. ápr. 4. 17:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Swingerbuli!!
2017. ápr. 4. 17:31
 10/13 anonim ***** válasza:
61%

ha csak 1 óra, akkor 20 perc előjáték, izgatni a kis szexi testét, kicsit megdugni a száját aztán több pózban a punciját utána meg a popsiját :P

végül elmenni a popsijában :P

gondolkodom más szituáción ha eszembe jut, akkor leírom :)

24F

2017. ápr. 4. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!