Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy tapasztaltátok, hogy az érettebb nők általában jobban szeretik a nagy méretet?
Nekem is kapásból az jutott az eszembe, amit a kilences leírt.
Illetve annyiban lehetünk tágabban, mint fiatalon, hogy azért az évtizedek múltán az izmok renyhülnek. Mindenkinél máskor, és nem egyforma mértékben, de megtörténik. És igen, ott is.
Egyáltalán nem kor függő.
Személyiség, hozzáállás és némi genetika a lényeg.
Én 17-46 év között minden korú tapasztalatú nővel voltam és azok akik az én személyiségemre nyitottak voltak és ágyba kerültünk, mind képesek voltak élvezni.
Az igaz, hogy bizonyos méret felett nincs szükségük hosszabbra, a vastagsága, kinézete inkább hat. (Persze abban az esetben ha azon túl minden klappol).
"Tehát szerinted a kor előrehaladtával nő a hüvely mérete?"
Ha hosszban nem is nő, de tágulni 100 százalék, hogy tágul, nem is keveset. Egy olyan lány, akinek 18 évesen a 3.5 centi vastag péniszt is keményen szorította a puncija, na neki 40 évesen jó eséllyel már az 5 centis farkat is lazán fogja befogadni a puncija.
Én pl szeretem, nem vagyok túl érett
20l
#18: és ahhoz mit szólsz, hogy az évtizedek előrehaladtával, mindenkinél máskor, és nem egyforma mértékben, de renyhülnek az izmok? Ez biológiai tény.
És az, hogy egy nő mennyire tág, nagyrészt az altáji izmok állapota határozza meg.
Attól hogy a hüvelyizom elgyengül, nem lesz nagyobb hely az adott területen, ahová "kifolyhat" a meglazult szövet.
Puhább lesz max, gyengébb a szorítása, de tágabb nem.
És nyilván minden nő van annyira igényes hogy csinálja a kegel gyakorlatokat. Naponta pár perc bármilyen tevékenység közben, nem nagy áldozat.
Én is csinálom pedig még nem is vagyok abban a korban hogy feltétlenül szükség legyen rá. De ártani nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!