Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, Ti mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti mit szólnátok, ha a párotok ezt szeretné?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt és most merte elmondani,hogy mi a nagy vágya. Szeretné, ha kikötözném és a talpát ütném fakanállal, esetleg korbáccsal. Valamint, ha merem akkor égessem meg a talpát cigivel, vagy steril tűket szúrjak bele. Nagyon szeretem és a lábfétissel semmi gondom, igazából ezzel sem, de félek fájdalmat okozni neki.

2020. jan. 25. 12:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20%
Vannak agyba bajok ez a véleményem.
2020. jan. 25. 14:55
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
A mazochista vágyakkal önmagukban semmi gond nincs, viszont nem mindenki képes és alkalmas arra, hogy fájdalmat okozzon a partnerének. Akár veszélyes is lehet úgy belemenni, hogy neked semmi tapasztalatod e téren és igazából a hajlam sincs meg benned, főleg, ha ő maga sem túl tapasztalt sub. Ha hajlandó vagy kipróbálni a kedvéért, a cigit és tűket akkor sem javasolnám, igazából még a korbácsot sem. Lehet fakanállal, floggeral vagy pl gyertyával foglalkozni. Másik lehetőség, hogy keres valakit, aki ebben tapasztalt, feltéve, hogy te nem bánod. (A harmadik lehetőség ugye, hogy továbbra is elfojtja a vágyait.)
2020. jan. 25. 15:05
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
Malacperzelőt javaslok, de előtte adja írásba közjegyző előtt, hogy ő akarta.
2020. jan. 25. 16:40
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én elverném ,ha ezt kérné párom, de pálcával az jobban fáj, valamint gyertyát csöpögtetnék neki rá, ha nagyon szeretné:)

Egyébként elég beteges, de ha ezt szeretné miért ne?

2020. jan. 25. 17:16
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat! Azt semmi esetre sem szeretném, hogy más elégítse ki a vágyait. A tűt biztos nem vállalom be, veszélyes és vérzik. Az elverést igen, találtunk valami régi autóantennát, illetve van fakanál. A gyertya jó ötlet, valahogy finomabban hangzik, de a cigit nagyon szeretné. :-( Mutatott pár videót az este, így már látom hogyan is néz ki a dolog. Azért félek. Senkinek nincs ilyan tapasztalata itt? Ennyire egyedi dolog? Mi lehet az amire jobban oda kell figyelnem? Ugye nem okozhatok nagy bajt?
2020. jan. 26. 08:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Cigis égetéssel tényleg az a baj, hogy az már maradandó :( én egyszer voltam dominánál, és úgy megégetett cigivel, hogy azóta is ott van a csúnya nyoma...

Na most neki a talpa miatt ez kevésbé lenne baj mert nem látszik, DE nagyon fog gennyezni pár napig és nem fog tudni ráállni vagy legalábbis nagyon fog fájni neki.

De mivel nagyon szeretné, lehet bevállalhatnátok egy olyan kompromisszumot, hogy meggyújtod a cigit, és a hamut potyogtatod csak a lábára. Az sokkal enyhébb mintha belenyomnád a talpába.

Amúgy ez nem beteg dolog szerintem. Apró mazochizmus és szub hajlam, de óriási dolog, hogy elért a kapcsolatotok egy olyan stádiumba, hogy ezt már fel meri vállalni. Rengetegen elnyomjuk magunkban a szub hajlamokat egész életen keresztül mert nincs kivel megosszuk.

2020. jan. 29. 21:37
 17/17 anonim ***** válasza:
57%
Cigi meg steril tu mar buntetokategoria
2020. febr. 6. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!