Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti mit szólnátok, ha a párotok ezt szeretné?
Én elverném ,ha ezt kérné párom, de pálcával az jobban fáj, valamint gyertyát csöpögtetnék neki rá, ha nagyon szeretné:)
Egyébként elég beteges, de ha ezt szeretné miért ne?
Cigis égetéssel tényleg az a baj, hogy az már maradandó :( én egyszer voltam dominánál, és úgy megégetett cigivel, hogy azóta is ott van a csúnya nyoma...
Na most neki a talpa miatt ez kevésbé lenne baj mert nem látszik, DE nagyon fog gennyezni pár napig és nem fog tudni ráállni vagy legalábbis nagyon fog fájni neki.
De mivel nagyon szeretné, lehet bevállalhatnátok egy olyan kompromisszumot, hogy meggyújtod a cigit, és a hamut potyogtatod csak a lábára. Az sokkal enyhébb mintha belenyomnád a talpába.
Amúgy ez nem beteg dolog szerintem. Apró mazochizmus és szub hajlam, de óriási dolog, hogy elért a kapcsolatotok egy olyan stádiumba, hogy ezt már fel meri vállalni. Rengetegen elnyomjuk magunkban a szub hajlamokat egész életen keresztül mert nincs kivel megosszuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!