Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, Ti mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti mit szólnátok, ha a párotok ezt szeretné?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt és most merte elmondani,hogy mi a nagy vágya. Szeretné, ha kikötözném és a talpát ütném fakanállal, esetleg korbáccsal. Valamint, ha merem akkor égessem meg a talpát cigivel, vagy steril tűket szúrjak bele. Nagyon szeretem és a lábfétissel semmi gondom, igazából ezzel sem, de félek fájdalmat okozni neki.

2020. jan. 25. 12:58
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Én L/24 Ő pedig 27/F
2020. jan. 25. 13:00
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem mennék bele...
2020. jan. 25. 13:02
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
lol
2020. jan. 25. 13:03
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Ennek semmi köze a lábfétishez, ez inkább valami fura mazochista vágy.
2020. jan. 25. 13:05
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Ez kamugyanús téma... nem először.
2020. jan. 25. 13:06
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Terapeutát javaslok a kisfiúnak.
2020. jan. 25. 13:10
 7/17 A kérdező kommentje:

Miért tűnik kamunak? Vagy itt már minden az?

Nyilván van benne valami mazochista vágy először a hideg is kirázott. De korábban is kérte, hogy csipeszeket rakjak a talpára vagy karmoljam meg. De ez hirtelen nekem is sok volt. Viszont nagyon szetetem, szóval elfogadom, ahogy van, de ezzel maradandó sérülést okoznék neki.

2020. jan. 25. 13:11
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem lábfétis, ez mazochizmus. Ha rá tudod venni magad, akkor ésszerű határokon belül próbáljátok ki.
2020. jan. 25. 13:28
 9/17 A kérdező kommentje:

Azért írtam lábfétist, mert csak a talpán izgatja ez. Az, ha masszírozom is, az ha csikizem neki vagy, ha fájdalmat okozok. Ráadásul imád mezítláb lenni és azt is, ha én úgy vagyok. De ezek szerint akkor ez más.

Ebben a helyzetben mi az az "ésszerű keretek" között?

2020. jan. 25. 13:49
 10/17 cseppszi ***** válasza:
A cigit ne mjavaslom, de olvastam valahol, hogy vannak akik borró gyertya cseppeket csepegtetnek izgatásra, mert a fájdalom és a kéj azonos idegpályán fut, és van akinek magasabba fájdalom ingerküszöbe és ezt izgalomnak, vagy kéjnek éli meg ami "normális esetben "bántás" Szóval ha szereted és örömet akarsz neki okozni próbáljátok megtalálni azt a közös utat ami mindkettőtöknek jó. Ja és lehetőleg közös orgazmus legyen a vége
2020. jan. 25. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!