Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a legbizarabb, legfurcsább szexuális dolog amivel találkoztál?
Ezt nem úgy értem hogy itt olvastad mert itt én is látok olyanokat hogy te jó isten,hanem valóságban.
Például buksit is be akarta venni a lány a dologba vagy egyébb ilyen furcsa szexuális szokásta gondolok.
Veletek volt már valamien bizar eset?
29/f
animalos csajokkal beszélgettem, volt akiről képet is láttam
nagyon sok fura és/vagy beteg szexuális vággyal rendelkező emberrel beszéltem (férfiakkal is), hát a toppost nem írnám ide le, mert az olyan dolog aminél mindig rákérdezek biztos tudni akarja e az illető, mert tényleg nagyon brutális, főleg, hogy én nem csak beszélgettem vele, de képen is láttam és élőben is akarta
ha a lelked képes bevenni privátban írj :) de én szóltam előre! van amikor jobb a boldog tudatlanság
F
# 10 Tuti letezik.
A kerdesre valaszolva nekem az volt a legbizarabb amikor a csaj ki akarta nyalni a fenekem.Nem hagytam akkor,de kesobb miutan megcsalt jo lett volna visszaemlekezni ahogy nyalja a seggem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!