Mi volt a legdurvább dolog, amivel ételben találkoztál de nem odaillő volt?
Figyelt kérdés
Nekem ma tojáshéj volt a péksüteményemben.2009. aug. 4. 20:50
1/13 anonim válasza:
Falfesték a kenyérben. Épp festették a bolt pékség részét.
2/13 anonim válasza:
A csapon lévő vízszűrő a milánóimban 1 pizzázóban
3/13 anonim válasza:
Tekintélyes méretű csótány belesütve a kenyérbe, anyacsavar az almáspitében... Hirtelen ezek jutnak az eszembe:)
4/13 anonim válasza:
egy kétcentis hernyó a borsólevesben
5/13 anonim válasza:
sajtkrémmel töltött batyuban jól kiérezhető volt a tapétaragasztó!!azt sose felejtem el!ennél már "lightosabb" a kínai hajszál a rizsben,és nyálkás papírcsíkok a dobozos üdítőben amivel taliztam :((
6/13 anonim válasza:
Levágott emberi köröm a sulimenzás rizsben. elmondani nem lehet, mennyire undorító volt. be voltam fizetve kajára, de hetekig nem voltam képes a menzán kajálni.
7/13 anonim válasza:
Magát mindenhol reklámozó, országos étel kiszállító cég vega ételáben éticsiga. Nem kicsit ordítottam az ügyfélszolgálatos hölggyel. Kárpótolni akartak egy finomsággal másnap, de én nem kértem belőle.
10/13 anonim válasza:
a mirelis sajtaltöltöttbe megpillantottam 1 nejlon anyagot oké: gonmdoltam kihuzom és eszem tovább:D
de zacsko 1re és 1re csak jött..hatalmas nejlon zacsko volt ahusihoz képestXD a sajtot nejlonnal pótolták vmi:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!