Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ki mennyire van megelégedve a melleivel?
Figyelt kérdés
Ha meg vagytok elégedve, akkor mekkorák illetve milyennek találjátok őket? Ha nem, akkor miért nem, és mire mondanátok azt hogy megfelelő?2020. jan. 23. 21:19
11/18 anonim válasza:
Nekem nagy, E-s, de szeretem, hogy 40 év felett is formás még, a ceruzateszt bizonyítja, mert nem áll meg alatta. ;) És csak tanácsként mondom, ha nem muszáj, ne hordjatok melltartót. :)
12/18 anonim válasza:
Rajtam kivül hányan kaptatok privát üzenetet? Pedig nem irtam hogy ismerkednék 😂😂
13/18 anonim válasza:
Én is meg vagyok velük elégedve, így 40 felett is egész jól tartják magukat :D
75/C
...és én is azt mondom, hacsak lehet, melltartó nélkül
14/18 anonim válasza:
Egyenlöre elégedett vagyok, 75 C és kerek, jó a tartása , később nem tudom milyen lessz
24 L
15/18 anonim válasza:
23L. Nem a méret számít. Sokkal inkább hogy szép és formás legyen. Sokat edzek hogy így legyen, de mondjuk hogy elégedett vagyok de néha túl nagynak is érzem. A sportban mozgásban gyakran akadájoznak. Kb az úszás az egyetlen mikor nem.
16/18 anonim válasza:
75B/80A... Nagyon szégyellem őket, konkrétan félek megmutatni az aktuális páromnak. Egy csinos C kosár lenne szerintem a megfelelő, de istentelen ára van egy műtétnek. :(
17/18 anonim válasza:
Alapjaraton meg vagyok elegedve, de sokszor kicsit nagynak érzem.85 DD barmilyen felsőt veszek fel mintha direkt raknam ki oket. Sportolni is nehezebb velük.
18/18 anonim válasza:
75B
Csak annyi problémám van vale, hogy lapos a mellbimbóm. (S ezt is majd a jövőbeli szoptatás miatt érzem problémának.)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!