Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nekem csak 20 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem csak 20 évesen sikerült elvesztenem akkor nem nézek ki elég jól?

Figyelt kérdés

Ráadásul nem is barátnővel történt hanem csak egy kaland volt. És soha többet nem is láttuk egymást azóta és nem is fogjuk. Azóta eltelt pár év de barátnőm továbbra sem lett, csak 2 kaland és annyi.

Nem tudok összejönni egy lánnyal sem akivel szerethetnénk egymást, ez azért van mert nem nézek ki elég jól?:(

2020. jan. 22. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem néznél ki jól, akkor pont, hogy kalandod nem lenne. A személyiségeddel / viselkedéseddel lesz itt a gond.
2020. jan. 22. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
kell hogy legyen valami más is ott... nem jársz olyan közegben,vagy a hozzáállásoddal lehet gond. vagy csak válogatós vagy.
2020. jan. 22. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

Nem azért van. Azért van, mert nincs önbizalmad. Nem tudod elképzelni h sikerülne neked összeszedni egy lányt.

L

2020. jan. 22. 22:27
 4/7 anonymousreview60 ***** válasza:
53%
#1, #3:+1
2020. jan. 23. 03:12
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Önbizalmam hiány....
2020. jan. 23. 05:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem önbizalom, inkább viselkedés.

Legalábbis egyéjszakáshoz nekem több önbizalomra lenne szükségem..

Ha nem komolyak a szándékaid, akkor ennél nem is fogsz tovább jutni. A hozzáállásod kéne kicsit alakítani, h a másik fél érezze nem csak egyéjszakás kalandra vágysz. Illetve ha már egyből ágyban kezdtek, úgy gondolom a másik fél sem önbizalomhiányos és nem férjeket válogat. Bár itt a GYIK-on hallottam olyat is, h ez a teszt. “Ha szar a szex, nem kell neki.” Én kicsit más szemszögből látom a dolgokat, de nekem ilyen barátnő nem is kéne.

Szerintem a kapcsolati kezdetek az ismerkedésnél kezdődik, majd jön az erotika, a testiség, nem fordítva.

Ez pusztán egy vélemény, de talán számít.

2020. jan. 23. 08:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is 20 évesen vesztettem el egy buli után a természet lágy ölén és csak 24 évesen lett komoly kapcsolatom. Mégsem tartom magam 'rondának', de tény, az önbizalmam alacsony és nehezen teremtek kapcsolatot, lehet te is hasonló vagy. El kell menni szórakozni, olyan helyekre, ahol van esély ismerkedni és kaphatsz pozitív visszajelzéseket. Hidd el, érezni fogod, ha tetszik valaki és van esély valami komolyra.
2020. jan. 23. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!