Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 évesen ha még nem sikerült elvesztenem, akkor már ne
is reménykedjek?
Figyelt kérdés
Nehéz elfogadni hogy ilyen szerencsétlenül jártam, és a nők észre sem vesznek. Prostihoz nem szeretnék menni, elég ciki szerintem az hogy csak pénzért csinálná és nem szeretetből. Inkább várnék az "igazira", csak azt nem tudom hogy lesz-e valaha.
Van még remény hogy egy nő szeretetből szexeljen velem, és hogy legyen gyerekem?
2020. jan. 12. 21:47
1/8 anonim válasza:
Ne is! Ne is add fel! Remény az mindig van, tessék társaságba járni, nem a szexre koncentrálni és jönni fog.
2020. jan. 12. 21:50
2/8 anonim válasza:
Szarni rá báttya, majd elveszted :D Lehet, hogy csak túl magasra raktad a lécet
3/8 anonim válasza:
Attól h ezt mindig kiírod, és várod a sült galambot attól nem fog semmi sem megváltozni. Tegyél érte. Menj el bulizni, ismerkedj, ha nem megy akk ismerkedj online.
Nem késtél még le semmiről sem.
L
4/8 anonim válasza:
Te is azt hiszed, hogy ha nem leszel már szűz, akkor hirtelen megváltozik a világ. Nagy tévedésben vagy.
2020. jan. 12. 21:53
5/8 anonim válasza:
De ahelyett hogy ide írogatod, miért nem teszel valamit?
Menj társkeresőre, ismerkedj, járj el programokra.
Mit vársz attól, hogy ezt megkérdezed? Hogy egy rakás ismeretlen ember azt írja az interneten, hogy igen ásd el magad, vagy dehogy majd jön egy lány.
2020. jan. 12. 21:56
6/8 anonim válasza:
26 voltam mikor először szexeltem. Hidd el, nem ezért kell aggódnod. Hiába veszted el, ha mondjuk 35 évesen sem lesz még senki akivel családot alapíts. Akkor tényleg lesz miért aggódni.
2020. jan. 12. 21:57
7/8 anonim válasza:
A 4-essel nagyon egyet értek egy kis kiegészítéssel. Azt hiszed hogy ha már nem leszel szűz megváltozik a világ? Igen, egy görcs lekerül rólad viszont nagyon fogod kívánni a szexet mert rá fogsz érezni az ízére. Tudod ez olyan mint annak idején, gimi alatt utáltam a házifeladatokat, a seggelést, a bátyám meg már dolgozott és irigyeltem hogy délután csak lóg.. Aztán évekkel később én is elkezdtem melózni és hoppá nem kapok szabadságot amikor akarok, bent kell maradni, édes jó istenem, de jó lenne újra seggelni és házit írni.. Szóval semmi sem tökéletes de ez így van kitalálva
2020. jan. 12. 21:59
8/8 anonim válasza:
30 éves korig túlléphetsz ezen, utána pedig mint egy rákbetegség, annyira megváltoztathatatlanná válik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!