Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült a spriccelős orgazmus. Ilyennek kell lennie?
Mármint kézzel nyomd lefelé az alhasad? Illetve pisilt~l előtte? Mert ha nem akkor ez így elég pisigyanús.
Én is szoktam spriccelni de nekem több idő kell hozzá és mindig pisilek még mielőtt bármibe belekezdenék, de amúgy igen, olyan érzés, 'mintha mindjárt bepisilnél'. Viszont amikor kijön a cucc az más érzés egy kicsit, más a szaga és a színe is.
Azt nem tudom, hogy orgazmus-e, szóval engem is érdekelnének a válaszok.
(privátra nem válaszolok)
Om'G ..
Na mindjárt ittt lesz egy csomó tudós.
Ammmm...
Kezdődik a filmem csááá
vszeg nem pisi volt. egyszer csináltak vmi kutatást ahol géppel (talán ultrahang) nézték hogy üres a nők hólyagja es nagyon gyorsan, kicsivel az orgazmus előtt telt meg folyadékkal majd az lövellt ki. ilyen gyors vizelet kiválasztás nincs, és kinézetre meg laborvizsgálat alapján se pisi volt hanem nagyrészt víz, olyan csekély pisire utaló anyaggal benne, ami kb attól lehetett hogy korábbról volt egy minimális pisi maradvány a hólyag belső falán. és saját tapasztalatom is az hogy nincs pisi íze meg szaga, vagy csak ilyen megfoghatatlanul minimális mértékben mintha talán emlékeztetett volna rá, de nem vagyok benne biztos. szval az nagyrészt tényleg víz. hígabb mint mikor sokat iszol és átlátszót pisilsz (annak van szaga..)
a csajok szerint nem törvényszerűen jár együtt a spricceles orgazmussal. volt akinek csak a hatodik spriccnel volt hüvelyi orgazmusa ujjazas közben saját elmondása szerint, másnak meg csikloorgazmus közben spriccelt, az arcomon ülve. szval van mindenféle kombináció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!