Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt hogy lehet megbocsájtani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cseppszi kérdése:

Ezt hogy lehet megbocsájtani?

Figyelt kérdés
Valahogy ráéreztem, hogy meg lettem csalva. A nagy Ő dugott félre. Rákérdeztem. Azt válaszolta semmi jelentősége. Csak álltam bénán , szótlanul, ledermedve. Szerettem az életemtől is jobban, de ezek után ?
2020. jan. 22. 16:34
 1/9 anonim ***** válasza:
59%

Ahogy a radics mondta a columbo paródiaba.

Te is krjal félre.

2020. jan. 22. 16:35
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Még ha meg is bocsájtanám, akkor sem tudnék többet bízni benne.

Szóval nekem ott lenne vége a kapcsolatnak.

2020. jan. 22. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, nem a nagy Ő volt, szakits vele!
2020. jan. 22. 16:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ezt benézted vele kapcsolatban.
2020. jan. 22. 16:38
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

Aki egyszer megteszi az valószínűleg megteszi újra - pláne ha így áll hozzá. Kíváncsi lennék ha te keféltél volna félre és azt mondod "á semmi jelentősége" akkor mit szólt volna hozzá.

Ez van, dobd ki, legközelebb válassz okosabban.

2020. jan. 22. 16:38
 6/9 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem fantáziálj arról ahogy a párod más lányokat elégít ki és amikor haza jön akkor mondd azt neki, hogy kielégítetted magad. Így egyszerre csináljátok hármasban:)
2020. jan. 22. 16:47
 7/9 anonim ***** válasza:
91%

Ne bocsajtsd meg. Nem o volt a nagy Ő ha ilyet tett veled es raadasul meg igy nyilatkozik a dologrol ahogy leirtad. Dobd ki! Talalsz jobbat;)

L

2020. jan. 22. 17:04
 8/9 anonim ***** válasza:
87%

Jó tanács, hogy addig dobd ki ameddig nem esik meg rajta a szived. Egy szemét alak aki semmibe sem néz téged, miközben te oda vagy érte. Lehet, hogy nagyon rosszul fogod érezni magad, de hosszú távon hidd el jól jársz. Zsákba rakod a cuccait és húzzona halál náthás f-ra.

Kb ugyanigy jártam bnőmmal pár éve. A nagy Ő, a menyasszony, akivel családot akartam alapitani. Össze voltunk költözve vagy 2 éve, már lefoglaltam esküvőre mindent, városházán időpontot, hosszú 7végére egy egész wellnesz szállót termekkel, zenészeket, nászútra a külföldi szállodát stb...

Esküvő előt kb 4 hónappal nagyon összevesztünk valamin amiért haza ment az anyjához pár napra. Mikor visszajött akkor nyögte be, hogy mindig is szerette volna kipróbáli milyen az ha kuurva lenne. Milyen jó lenne egész nap dugni. (elég nimfo volt) éééés hát megcsalt egy sráccal aki felkinált egy tizest de ne aggódjak nem érzett semmit, csak szex volt és nem több. Nyeltem egy nagyot és beletörődtem mert túlságosan szerettem de pár hét múlva azt hallom vissza, hogy 4 házzal lejjebb lévő gyerekkel kefél. Számonkértem, bevallotta, de na aggódjak nem jelentett semmit csak véletlen igy alakult. Viták, balhék stb és másnap majdnemhogy bőgve de haza költöztettem az anyjához. Első héten öngyilkos akartam lenni. Érzelmileg ott meghaltam és azóta sem vagyok képes úgy szeretni mert félek h átvernek. Kb 2-2,5 év kellett h elfelejtsem, hogy nem kutakodjak utána úgy hogy tudom hogy megint félre kefélne. Ennek 4 éve és most vagyok úgy, hogy talán van megint egy lány akivel ki tudnék alakitani egy rendes kapcsolatot, és meg is biznék benne.

28f

2020. jan. 22. 18:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérd meg a párod, hogy haza a csajt és csaptok egy jó kis hármast:)
2020. jan. 22. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!