Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg hogy nem akarom az anált?
Mondtam neki próbáltam többször is a volt barátommal,de kellemetlen érzés volt, fájt így az életben nem akarom többet.
Ő erre csak annyit mond mert biztos valamit rosszul csináltunk majd vele jó lesz
De neki meg nagyobb is a farka még jobban fájna vele
Mert egy ponófüggő pö cs, kisfiú.
Egy férfi nem erőltet semmit.
Nekem is volt hasonló esetem az exemmel. Persze én nem erőltettem elfogadtam, csak szimplán mondta, hogy próbálta és rossz volt neki.
Ennek a fiúnak az fáj, hogy az exeddel próbáltad ki és nem vele. Így úgy érzi, hogy az önbecsülése nem megfelelő, s mindenképp megakarja próbálni veled is.
Szerintem menj bele a játékba, ha erőlteti. S amikor ott jár, és érzed, hogy már helyezi be, mondd, hogy fáj. S mondjuk játssz is rá egy picit, akkor így az ő vágya is teljesül és neked se kell análisan közösülnöd. :)
Abban lehet igaza, hogy hozzáértő férfival az anál is lehet élvezetes, DE ettől függetlenül meg kell értenie, ha te nem akarod.
Tudom, nem egy kategória, de én sem tukmálom rá olyanra a gombapörit, aki undorodik tőle - hiába tartom nagyon finom ételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!