Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek arról, ha egy pasi nem adni szeretné az anált, hanem kapni?
Figyelt kérdés
2020. jan. 16. 19:05
1/8 anonim válasza:
Csinálja nyugodtan, de mivel nekem ugye nincs farkam, keressen egy másik pasit és élje ki magát kedvére.
Én vagyok a befogadó fél, ne nekem kelljen már tököt növesztenem és megdugnom a pasimat, ennek fordítva kell történnie.
Nem tudok férfiként nézni az ilyenekre.
3/8 anonim válasza:
Az homoszexuális vagy biszexuális. Nekem személy szerint ilyen társra nincs igényem.
4/8 anonim válasza:
Csináltam már pasinak ujjazást, de ha felcsatolhatóssal szeretné azt már furcsállnám.
5/8 anonim válasza:
Ujjazást bevállalnám, de felcsatolhatóssal nem hiszem hogy megdugnám. Én sub vagyok, nem fér bele nekem ilyesmi. Talán meg is szünne férfinek lenni a szememben
7/8 anonim válasza:
Ami a szubmisszív, enyhén passzív, biszex pasikról szokott lenni a vélemény - van aki igen (domináns nők), de a nők többsége nem szereti.
8/8 anonim válasza:
Azt, hogy vegre ertem, hogy mi az ertelme az analszexnek es nem kamu. Hogy semmi kedvem ugyan egy vegbelnyilasban turni, de van prosztataja es oriasi orom forrasa lakozik bent.
Viszont hogy noknek miert kell ugy csinalniuk, mintha barmit is elveznenek, en biztos nem fogom megerteni. Aztan rakszuresre is ilyen batran menjetek! Vastagbeltukrozesre. Annak van ertelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!