Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúként mi okozhatja a szubmis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúként mi okozhatja a szubmisszív hajlam kialakulását? 18/F

Figyelt kérdés
Régóta vannak már szubmisszív hajlamaim (legjobban azt élvezem ha lelkileg aláznak meg, de testileg is tudom élvezni nagyon) és azon gondolkoztam, hogy ez vajon miért lehet? Mitöl alakul ki a szubmisszív hajlam az emberben? Nektek mióta vannak ilyen hajlamaitok? Mindegy hogy fiú vagy lány írja le, kivancsi vagyok. (Csak lehetoleg irjatok kort és nemet)
2020. jan. 22. 10:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Komplex mentális összetevői vannak, a gyermek-szülő viszonytól kezdve rengeteg környezeti hatásig. Nincs univerzális képlet, mert ez mindenkinél egyedi. Ha a saját utad, okait keresed akkor a válaszok benned vannak.
2020. jan. 22. 11:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Azóta van, amióta van szexualitásom. De amióta a szexualitás az orvosok hatásköréből átkerült a szociológusékhoz, azóta nem lehet tudni semmit, mert a bölcsészek mindent tényt nélkülözve filozofálgatnak társadalmi, gazdasági nézőpont szerint, a társadalomtudomány meg nem jó semmire. Úgyhogy franc se tudja, soha nem fogjuk megtudni, ahogy a homoszexualitás és más parafíliák okait sem. Mert a cél nem az igazság, hanem hogy mindenki jól érezze magát. Úgyhogy érezd jól magad, és ne gondolkozz ezen.
2020. jan. 22. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!