Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+ éves nőként még nem volt senkivel orgazmusom, miért nem megy?
Kezdjük ott, hogy nem minden nő képes hüvelyi orgazmusra, szükséges hozzá a csikló ingerlése is. Nos az eddigi partnereid - az a kettő - ezt vagy nem tudta, vagy nem akarta tudni.
Akár így, akár úgy leéltél úgy 42 évet, hogy az igazi (nem csak tessék-lássék) szex örömeiben nem volt részed... Egyébként meg hogy akarsz eljutni úgy a csúcsra szex közben, hogy közben nem is vagy senkivel? Úgy igencsak nehéz lesz, adhatnánk mi itt bármilyen tippet :)
Évek óta nincs szex a házasságodban??? Na ezt meg no comment, ti az ágytól már elváltatok, az asztalnál meg már csak megszokásból vagytok együtt - na ez az amit nem nevezném boldog életnek. Azt akarod, hogy ami még hátravan az is így teljen el?
50-es férfiként nekem is kicsit hihetetlen, de nyilván nem vagyunk egyformák és tulajdonképpen miért ne lehetne igaz?
Nem szép dolog ilyet javasolni, de ha a szexen kívül minden jó, találnod kellene egy szeretőt, akitől megkapod a szexet. Biztos vagyok benne, hogy téged is el lehet juttatni a csúcsra, csak meg kell találnod a megfelelő férfit. Az évek telnek...
50Ffi
Nálad szerintem a férfiak voltak bénák az ágyban. Én viszont tökéletes szexpartnert találtam, főleg az elején órákig képesek voltunk szeretkezni, de iszonyat jó volt vele, figyelmes volt, nem gyorstüzelő, méretben is tökéletes, ezt főleg azóta tudom, mióta más partnereim is voltak. Ők valóban nem alkalmasak arra, hogy engem orgazmusig vigyenek, de akiről írtam, ő minden szempontból alkalmas volt és nem sikerült mégse. Volt squirt-em, de nem járt együtt orgazmussal.
És szerintem csak azért hiszitek kamunak, mert a nők még névtelenül sem szeretik bevallani, hogy nem volt soha orgazmusuk. Mondjuk amíg nem voltam ennyit netközelben, nem is izgatott, mert annyira jó volt a szex önmagáért, hogy teljesen kielégült voltam. Ja, és masztival se volt, illetve egyszer 20 évvel ezelőtt.
41 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!