Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem volt még senkivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem volt még senkivel orgazmusom szex közben?

Figyelt kérdés
Eddig 5 fiúval voltam, de egyikkel sem mentem el szex közben, pedig szerintem nem voltak bénák, sőt jól csinálták. A nyalástól sincs orgazmusom, azt nem is élvezem, pedig azt se csinálták rosszul, de valamiért nem esik jól, nem izgulok fel tőle. Sosem mentem még el fiú által, csak úgy, ha magamnak izgattam a csiklómat, hüvelyi orgazmusom soha semmilyen formában nem volt.
2016. ápr. 30. 22:15
 1/10 anonim válasza:
0%
Méret
2016. ápr. 30. 22:16
 2/10 Noren1989 ***** válasza:
40%
Priviáradat 3..2..1...
2016. ápr. 30. 22:25
 3/10 anonim ***** válasza:

Ezt még hányszor kérdezed meg?

Milyen válaszra vársz?

Vagy csak gyűjtöd az ajánlatokat?

2016. ápr. 30. 22:26
 4/10 anonim ***** válasza:
AztaKU(R)VA!
2016. ápr. 30. 22:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert.
2016. ápr. 30. 22:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Lelkileg és agyilag lehet nem tudsz ráhangolódni és azért nem megy.

Esetleg érzelmileg nem kötődtél ahhoz az 5 pasihoz.

2016. ápr. 30. 22:44
 7/10 anonim ***** válasza:

farokkal azért nem tudsz, mert ha nem ingerli a g pontod, akkor nem fogsz hüvelyi orgazmust átélni.

nyalás már érdekesebb. ott lehet, hogy nem annyira intenzív az érzés, mint amikor magadnak csinálod. megoldásként azt javasolnám, hogy szex közben magadnak izgasd a csiklód, vagy esetleg egy masszázsrúddal. akár te, akár a párod tudja

2016. máj. 1. 01:47
 8/10 anonim ***** válasza:
úgy tudom, h nem mindenki képes a hüvelyi orgazmusra se, izgasd magad, miközben benned van a kéjpálca, hátha az agyad hozzákapcsolja a sráchoz, és legközelebb már a nyalásától menni fog. :)
2016. máj. 1. 11:01
 9/10 Titusztitusz ***** válasza:
Gondolom azért, mert még NEM TALÁLKOZTÁL olyan illetővel, akitöl úgy igazábol "be tudol indulni"...Én mondjuk nem nő vagyok, de ismerem őket jól...És tudom azt, hogy vannak olyan férfiak minden nő esetében, akiktöl már AKKOR "félig orgazmusuk van", ha csak rájuk néz az illető férfi...Próbálj meg keresni ILYEN férfit...Azokkal meg, akik hidegen hagynak szexuálisan PRÓBÁLJ MEG NEM LEFEKÜDNI...
2016. máj. 1. 11:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok. Bár én még csak a volt barátommal feküdtem le, jól is csinálta, de 3 év alatt semmi.. (5 évet voltunk együtt)
2016. máj. 1. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!