Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még senkivel nem volt hüvelyi orgazmusom, nem vagyok rá képes?
4 fiúval voltam eddig, egyikkel sem volt hüvelyi. Őket is zavarta ez, mert persze az exeknek mindig volt...
Nem vagyok prűd, ilyesmi, de nekem a szex csak a közelség miatt jó. Csikló szokott lenni amúgy.
Mi lehet a gond?
29/n
Két gond van csak. Az egyik, hogy rágörcsölsz egy olyan dologra amire nem mindenki képes. A másik, hogy a pasik "követelték" rajtad a hüvelyi orgazmust és az exeikkel példálóztak (akkor húzzanak a pléhbe és menjen vissza hozzájuk).
A hüvelyi orgazmusra nem minden nő képes - ez van. Fontosabb, hogy élvezd és el tudj jutni a csúcsra.
Nem tudom, mit s hogyan csináltatok. Türelmes és odafigyelő férfit keress!
Budapesti férfi
Lehet a partnereidnek kicsi volt a farka.
Azért egy jó átlagos 17 centi jó ha megvan. Ne szégyeld ki válogatni a farkuk alapján a partnereidet.
Kedves Kérdező!
Nekem sem volt még eddig. Azt hiszem már elfogadtam. Megy máshogy. :)
26 N
Sokan vannak így. Viszont ne add fel! A páromnak sem jött össze korábban soha, csak csiklósan tudott eljutni. Most az a menetrend, hogy orálisan majdnem a csúcsig kényeztetem és akkor teszem be neki, és így hatalmasat élvez. Persze van hogy csak hagyományosan csináljuk, és akkor csak nekem jön össze, illetve fordítva is. A lényeg, hogy mindketten örülünk annak is, ha a másiknak jó.
A gátlásosság viszont lehet nagy akadály, az keresztbe tud tenni nagyon. Ne görcsöljetek rá, szexeljetek csak úgy is, illetve próbáljátok úgy, hogy amikor eljutsz csiklóval, akkor utána rögtön tegye be a párod, és akkor nagy esély van arra, hogy összejöjjön egy hüvelyi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!